Hirdetés
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Az ARM részvényeinek eladásában csúcsosodott ki az NVIDIA felvásárlási kísérlete
- Jobb tömörítő algoritmussal kínálja meg a DirectStorage API-t a Microsoft
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
Dave-11
üzenetére
Az osztályokat csomagokba rendezzük, arról gondolom már volt szó. Bizonyára valamilyen csomagban lévő osztályról beszél (pl.: com.dave.proba.MyClass), és most az idézeted egy az adott csomagon kívül eső osztályra tér rá (pl.: com.dave.MyOtherClass).
Egy osztályt futtathatónak nevezhetünk, ha van pl. main metódusa. De a "futtatható" szó akár a Runnable interfészre is vonatkozhat, ami a szálkezelésnél jön elő, és teljesen mást takar.
Amúgy nem tudom, ennyi információból nem lehet megmondani, max találgatni.
Szerintem ne várj érdemi választ egy kontextusból kiragadott mondatra, akarom mondani 4 szóra.Valószínűleg többre mennél a könyv eredeti (angol nyelvű) változatával. Bár nem olvastam még, de sajnos az a tapasztalat, hogy előszeretettel fordítanak le MINDENT (igen, a keyword-öket is) elcseszett magyar kifejezésekre, így totálisan érthetetlenné téve a szöveget. Persze az is lehet, hogy csak nekem tűnik érthetetlennek, mert én az angol neveken szocializálódtam. Sose hívnám az interfészt pl. felületnek. És ez még a megbocsátható elfordítások közé tartozik. Borzasztó miket ki nem találnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- TP-LINK TL-SG105-M2 5-Port 2.5G asztali switch - Gar.: 2028.05.09
- Patriot Viper Venom RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan, 5 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 5070 12GB GDDR7 Twin Edge - Új, Bontatlan - Eladó!
- Nipogi MINI PC / Celeron N5105 / 240GB SSD / 12GB RAM
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JG002SHV-Ryzen 7 250-32gb-1TB-RTX5050 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyarbill
- MikroTik / hálózati eszközök több típus, készletről
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest