- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helló!
Nagyjából a standard File API alkalmas arra, amit szeretnél. Fájl másolás, meglétének validálása abszolút nem gond. Viszont a diszk mount/unmount témakör már kérdésesebb. A java.lang.Process csomaggal szerintem ezt is meg lehetne oldalni. Viszont, a privilégiumszint emelést (root jog "megszerzése") is meg kell oldanod.
Biztosan van olyan, aki nagyobb tapasztalattal rendelkezik a témában mint én, hátha van ennél egyszerűbb megoldás is.
-
floatr
veterán
Ha már adott a rendszer, és nem szégyellném használni az OS adottságait, és shell parancsokat osztogatnék
Persze meg lehet kézzel csinálni a file másolgatást is, de a binugz shell parancsokkal gyorsabban lehet haladni, bár ezzel kötöd magad a rendszerhez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Gaming notebook topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Futás, futópályák
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest