- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az még talán nem is olyan nehéz, bár nem könnyű pontozni a full randomhoz képest az alternatív megoldásokat. Szerk.: Az egy jó ötlet, ami előttem elhangzott: csak az első kattintás után kell lerakni őket, hadd higgye azt a játékos, hogy szerencséje volt
Ott van még, és tényleg bejárási algoritmust igényel annak a kezelése, hogy ha egy nullás mezőnek minden szomszédját fel akarja fedni - hasonlóan például a Windows beépített aknakeresőjéhez. De semmi durva.
Off vonalra visszatérve: sok merész, valóságtól elrugaszkodott dolgot mondanak az iskolában. Ez a fajta folyamatábra rajzolás iskolapéldája ennek (haha, szóvicc). Egyetemen már közelítenek a dolgok, de azért az első igazi munkafeladat, éles helyzetben mindig hideg zuhanyként jön.
Nem azt mondom, hogy nincs helye a folyamatábrának. De azért egy ilyen programnak fejben is el kell férnie
Ritkán ér rá az ember két és félszer annyi munkát végezni ugyanannyi eredményért, a munkáltatók meg még kevésbé hajlandóak kifizetni.
-
Ragnar95
félisten
Ráadásul sok aknakereső program dinamikusan rakja le az aknákat vagyis az adott helyzethez alkalmazkodva, tehát csak akkor rakja le őket, ha te már megérintettél egy mezőt. iOS-es Minesweeper-ben pl az elsőnek megérintett mezőn sosincs akna, bárhol is legyen az, így sokáig mivel mindig a bal felsővel kezdtem, azt hittem,h ott sosincs akna, de aztán kipróbáltam és ha máshol kezdtem, akkor időnként a bal felsőbe is rakott aknát.
Amúgy egy tényleg jó algoritmusnál arra is figyelni kéne szerintem,h mindig egyértelműen eldönthető legyen, hogy adott helyen van-e akna vagy nincs, de csomószor elakadhat benne az ember, mert tippelni kell, illetve többször találkoztam már olyannal is, amikor egy akna csak aknákkal volt határolva, így ugye azt csak akkor találhatod meg, ha utolsónak hagyod...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest