- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- HDMI topic
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az még talán nem is olyan nehéz, bár nem könnyű pontozni a full randomhoz képest az alternatív megoldásokat. Szerk.: Az egy jó ötlet, ami előttem elhangzott: csak az első kattintás után kell lerakni őket, hadd higgye azt a játékos, hogy szerencséje volt
Ott van még, és tényleg bejárási algoritmust igényel annak a kezelése, hogy ha egy nullás mezőnek minden szomszédját fel akarja fedni - hasonlóan például a Windows beépített aknakeresőjéhez. De semmi durva.
Off vonalra visszatérve: sok merész, valóságtól elrugaszkodott dolgot mondanak az iskolában. Ez a fajta folyamatábra rajzolás iskolapéldája ennek (haha, szóvicc). Egyetemen már közelítenek a dolgok, de azért az első igazi munkafeladat, éles helyzetben mindig hideg zuhanyként jön.
Nem azt mondom, hogy nincs helye a folyamatábrának. De azért egy ilyen programnak fejben is el kell férnie
Ritkán ér rá az ember két és félszer annyi munkát végezni ugyanannyi eredményért, a munkáltatók meg még kevésbé hajlandóak kifizetni.
-
Ragnar95
félisten
Ráadásul sok aknakereső program dinamikusan rakja le az aknákat vagyis az adott helyzethez alkalmazkodva, tehát csak akkor rakja le őket, ha te már megérintettél egy mezőt. iOS-es Minesweeper-ben pl az elsőnek megérintett mezőn sosincs akna, bárhol is legyen az, így sokáig mivel mindig a bal felsővel kezdtem, azt hittem,h ott sosincs akna, de aztán kipróbáltam és ha máshol kezdtem, akkor időnként a bal felsőbe is rakott aknát.
Amúgy egy tényleg jó algoritmusnál arra is figyelni kéne szerintem,h mindig egyértelműen eldönthető legyen, hogy adott helyen van-e akna vagy nincs, de csomószor elakadhat benne az ember, mert tippelni kell, illetve többször találkoztam már olyannal is, amikor egy akna csak aknákkal volt határolva, így ugye azt csak akkor találhatod meg, ha utolsónak hagyod...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Asus ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Thrustmaster TS -Pc bázis
- Eladó egy Asus g751j Dobozzal gyári tőltővel
- HP 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Villágító billentyűzet,8GB Ram,256-512SSD,jó akku,Szép állapot
- Újszerű Asus,játékra is,17,3"FullHD,i7 8550(8X4Ghz)GT920mx 2/4GB DDR5 VGA16GB RAM,SSD+HDD,
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest