- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Hm, nem tudom, én már 1 éve nézegetek Java-s állásokat (szerencsére Isten nem szeret
) és ha Spring-et kértek volna akkor azt külön jelezték, vagy még a Strut2-t láttam népszerűnek.
Java EE kiselőadást kellett tartanom és hát, amikor nézegettem a fórumokat elég nagy vita van ebből a Java EE vs Spring dologból, én nem is mennék bele
. De én sosem dolgoztam bennek, csak tanulgattam őket, így nem tudok bővebbet mondani
.
Bár a Spring elég dinamikusan nő és nagyon megy a fejlesztés is ezerrel. Lehet tényleg érdemes a Spring-gel kezdeni, mert ahogy olvastam a Java EE7-hez még a cache api sem lesz benne, amit már nagyon vártak... (valami Jcache).Mivel foglalkoztam ASP.NET-tel nekem nem volt nehéz megérteni a Java EE alapjait
mástól nem hallottam vissza ezügyben semmit.
Szerintem a Spring lassan platform lesz
(tényleg rengeteg eszköze van)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest