Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
WonderCSabo #2782 üzenetére
Csak, ha magyar billentyűzettel programozik akkor a hotkeyeket (mert anélkül még kapcsos vagy szögletes - valamelyik - zárójelet sem tud írni anélkül, hogy feldobjon valami ablakot), régiókhoz plugint, hogy ne legyen egy mess a kód, amit írsz.
A gyári komment hotkeyek sem valami kényelmesek, meg a fülek közötti mászkálás (billentyűzettel) sem. Ezenkívül a Tasks fül sem árt alulra, hogy lehessen írni TODO kommentet. Így hírtelen ennyi, amire emlékszem, ami nekem elsőre kellett. Meg az Android SDK, de az már nem egészen ide tartozik.
Biztos állítottam még mást is, de azokra már nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vicces képek
- Suzuki topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Battlefield 6
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro Max 256GB Fekete Titán 96%-os Akksi
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- AM4 proci garanciával számlával! Kèszletről!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest