Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Köszi, még van idő a megvalósításig, addig gondolkodom rajta, csak amikor már neki esek a JSP/JSF tanulásának akkor már egyből tolni is akarom a projektet.
De ezt a DAL és BLL-t még kódszinten is látni akarom, előtte. Most így belekavarodtam.DAL: például: objektum beszúrás, módosítása, törlése az adatbázisban
BLL például: Diagram objektum, Felhasználó objektumokIgazából ahogy a munka és egyetem során is ismerkedem a dolgokkal én MongoDB-re gondoltam (nosql) neked erről mi a véleményed?
Én addig szívesen tervezek
.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Ipason M3 Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG Odyssey G4 LS27BG400EUXEN
- LOGITECH G Pro X Superlight 2 Vezeték nélküli gaming egér Fehér
- LOGITECH PRO X 2 Lightspeed fehér gamer headset
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.