Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
Igen-igen, az MVC arhcitecktúra, ezt így összemostam,
De köszönöm a DAL és a BLL réteg leírását! Esetleg erre van példa linked?Igen, és tervezési mintákra(design patternek) te melyiket javasolod? Példákkal.
2 dolog lenne,
Az egyik, nem más lenne, hogy folyamatosan kérdések lennének kiírva, Csak annyit, hogy 2-3 témára koncentrálodnának a kérdések (bár lehet ehhez felesleges)A másik, hogy diagramokkat jelenítenék meg. Lenne id, címe, stb. És egy dinamikusan adattag is lenne, az pedig az oszlopok (ez egy List lenne például, vagy egy 2 dimmenziós tömb), az egyik ilyen diagram objektumnak az oszloplistája, 4 oszlopot tartalmazna (értéket), a másik meg például 8-at.
De ezek folyamatosan is változnának, vagyis az oszlopokhoz tartozó érték (adatbázisból jönnének az értékek)
És egy ilyen 2 dimmenziós tömböt érdemes-e mással kiváltani? Például egy List, Treemap?
Mapekre gondoltam, mert lenne kulcs, és hozzátartozó érték. Csak ahogy írtam a mappek mérete mindig más-más lenne, mert diagram objektumonként változik (a válaszadási lehetőségek kiértékelése)Esetleg felhasználók kezeléséhez? Én mondjuk itt az abstract factoryra gondoltam, lenne az egyszerű user, moderátor és admin.
Elméletben tanultam a tervezési mintákról, csak szeretném gyakorlatban is alkalmazni.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Energiaital topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Corsair 2x16GB 3600MHz (32GB) Vengeance RGB RS DDR4 kit / 105Hó Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Erős (Lenovo LOQ) gamer Laptop! -i7 13650HX, RTX 4060 8gb, 16gb DDR5, 1tb SSD
- msi Vector 17 HX Nagyképernyős Gamer laptop 17" -35% i9-14900HX 16/1TB RTX 4070 8GB QHD+ 240Hz
- TCL 65C79K MiniLED 144hz Bang&Olufsen
- KERESEM! Audient ID4 MKII
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest