Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
modder és Taoharcos köszi!
Mert ha az egyik ötletem összejönne, akkor úgy mond lenne látogatottság, ha meg nem, akkor nem.
PHP vs Java, inkább úgy kérdem, hogy teljesítményben a Java weboldal nem lassúbb mint egy PHP-s weboldal?
És melyik adatbázist érdemes hozzá használni?
ASP.NET-ezek is, az egyik webprojektem biztosan ebben készül. (ADO.NET-eztem is így a JDBC szemlélete nincs mesze tőlem
De így nekem az MSSQL jobban bejön mint a MySQL. -
G.Zs.
senior tag
Alapvetően egyetértek azzal amit írtál. Két aprósággal egészíteném ki.

Az MVC csak egy kis része a Spring keretrendszernek. Alapvetően nem csak webes, hanem komplett enterprise alkalmazások fejlesztésére alkalmas, mintegy alternatívája a J2EE-nek.
Nagyon ajánlott megtanulni, viszont az igazsághoz hozzátartozik, hogy interjúkon inkább J2EE kérdéseket tesznek fel, így állás kereséskor érdemes inkább arra rágyúrni. Konkrétan én sehol nem kaptam még Spring-es kérdést, még ott sem ahol a pozíció kiírásban benne volt, mint követelmény, ellenben szabvány J2EE kérdést annál inkább.A PHP vs JSP kérdéshez az is hozzá tartozik hogy egy JSP-t támogató web hosting szolgáltatás jóval drágább, mint a sima PHP-s. Ha nem saját szerverre fejlesztesz, ez is fontos lehet.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- LOQ 15AHP10 15.6" FHD IPS Ryzen 7 250 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Legion 5 15IAH7H - 32GB, 1TB, 12700H, 3070 Ti, 165Hz WQHD
- Cyborg 15 A13VF 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Cyborg 15 A13VF 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Dell - U2715H / 27" / UHD: 2560x1440 / 60 Hz / IPS
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De így nekem az MSSQL jobban bejön mint a MySQL.