- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
modder és Taoharcos köszi!
Mert ha az egyik ötletem összejönne, akkor úgy mond lenne látogatottság, ha meg nem, akkor nem.
PHP vs Java, inkább úgy kérdem, hogy teljesítményben a Java weboldal nem lassúbb mint egy PHP-s weboldal?
És melyik adatbázist érdemes hozzá használni?
ASP.NET-ezek is, az egyik webprojektem biztosan ebben készül. (ADO.NET-eztem is így a JDBC szemlélete nincs mesze tőlem
De így nekem az MSSQL jobban bejön mint a MySQL.
-
G.Zs.
senior tag
Alapvetően egyetértek azzal amit írtál. Két aprósággal egészíteném ki.
Az MVC csak egy kis része a Spring keretrendszernek. Alapvetően nem csak webes, hanem komplett enterprise alkalmazások fejlesztésére alkalmas, mintegy alternatívája a J2EE-nek.
Nagyon ajánlott megtanulni, viszont az igazsághoz hozzátartozik, hogy interjúkon inkább J2EE kérdéseket tesznek fel, így állás kereséskor érdemes inkább arra rágyúrni. Konkrétan én sehol nem kaptam még Spring-es kérdést, még ott sem ahol a pozíció kiírásban benne volt, mint követelmény, ellenben szabvány J2EE kérdést annál inkább.A PHP vs JSP kérdéshez az is hozzá tartozik hogy egy JSP-t támogató web hosting szolgáltatás jóval drágább, mint a sima PHP-s. Ha nem saját szerverre fejlesztesz, ez is fontos lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Warzone
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Warships
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest