Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
modder és Taoharcos köszi!
Mert ha az egyik ötletem összejönne, akkor úgy mond lenne látogatottság, ha meg nem, akkor nem.
PHP vs Java, inkább úgy kérdem, hogy teljesítményben a Java weboldal nem lassúbb mint egy PHP-s weboldal?
És melyik adatbázist érdemes hozzá használni?
ASP.NET-ezek is, az egyik webprojektem biztosan ebben készül. (ADO.NET-eztem is így a JDBC szemlélete nincs mesze tőlem
De így nekem az MSSQL jobban bejön mint a MySQL.
-
G.Zs.
senior tag
Alapvetően egyetértek azzal amit írtál. Két aprósággal egészíteném ki.
Az MVC csak egy kis része a Spring keretrendszernek. Alapvetően nem csak webes, hanem komplett enterprise alkalmazások fejlesztésére alkalmas, mintegy alternatívája a J2EE-nek.
Nagyon ajánlott megtanulni, viszont az igazsághoz hozzátartozik, hogy interjúkon inkább J2EE kérdéseket tesznek fel, így állás kereséskor érdemes inkább arra rágyúrni. Konkrétan én sehol nem kaptam még Spring-es kérdést, még ott sem ahol a pozíció kiírásban benne volt, mint követelmény, ellenben szabvány J2EE kérdést annál inkább.A PHP vs JSP kérdéshez az is hozzá tartozik hogy egy JSP-t támogató web hosting szolgáltatás jóval drágább, mint a sima PHP-s. Ha nem saját szerverre fejlesztesz, ez is fontos lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged