Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• diablo666

tag

válasz Stylie #2031 üzenetére

koszi szepen...hat nem kell feltetlenul a gwt...csak azt olvastam,hogy abban konnyen meglehet valositani a grafikai feluletet...ha javaban meglehetne oldani a szerver reszt is,akkor php az nem kene...akkor tanulmantozzam inkabb a netbeans webprogramozas reszet?akkor ebben kenyelmesen meglehet oldani az egesz projektet?amugy annak mi haszna lenne,ha kombinalnam a netbeanst a gwt-vel...?en csak a gwt-t tettem fel,de valamiert nem tudom mukodesre birni :F ugye letrehozok egy mywebapp konyvtart ...generalodnak vmi kodok es ezen belul az ant devmode paranccsal kene induljon az alkalmazas,nem?az a baj,hogy lenyegeben meg en sem tudom,hogy mit akarok..igy ti sem tudtok segiteni...ennyi informaciom van nekem is:"Webes dokumentum-menedzsment

Egy vállalkozás (vagy bármilyen más intézmény, szervezet) számára nagyon fontos az elektronikus dokumentumok hatékony rendszerezése és kezelése. Emellett ezen szervezetek területi elosztottsága szükségessé teszi a dokumentumok hálózati megosztását és kezelését."
    na ezt kene valahogy szalonkepesse tennem valahogy :D akkor felejtsem el a gwt-t?es netbensbe kene ?java servletek meg ilyesmik?
    ja es fizetnek,ha itt esetleg vki megtudna ezt csinalni... :R

Új hozzászólás Aktív témák