Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
x123456 #1924 üzenetére
Ez most csak egy ötlet, de szerintem meg lehet oldani.
Most olvastam, hogy a statikus metódusok compile-time bindingon mennek át, tehát ha az ősosztályban hivatkozol egy saját statikus metódusra közvetlenül, akkor biztosan az ősosztályé fog meghívódni.
Viszont ha reflekciót használsz, akkor meg tudod hívni név alapján.
Úgyhogy megpróbálhatnál az ős- és leszármazott osztályban is egy azonos nevű factory metódust írni, és azt a main()-ben GetClass().GetMethod("xxx") és az Invoke() segítségével meghívni.
Annyi mondjuk a csavar csak, hogy a main() metódust indításkor meg kell határoznod, melyik osztályban keresse a JVM
De úgyis csak kísérletről van szó, nem?
Élő rendszerekben ez nagyságrendekkel bonyolultabb, általában frameworkök vannak az életciklusokra, a cserélhetőségre meg ilyenek...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Kerékpársportok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest