- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
floatr #11990 üzenetére
Szerintem az összegereblyézés nem feltétlen a megfelelő előny. Ha a lib-eket berakod direktben a repo-ba, akkor robusztusabb és gyorsabb is, mint ahogy a maven levadássza őket.
Én úgy vélem projektfüggő mit, és hogyan használsz. A mai divatos eldobható szösszeneteket én is inkább összecsapom valamiben.
Ha elő kell vennem egy régi cuccot, aminek az életideje évtizedekben mérhető, csak éppen befut rá egy feature request, akkor azonban mindig meglepődöm, hogy érdekes módon az időm java részében fejlesztek és a végén lefordítom az aktuális java verzióval egy szem hiba nélkül.
Szemben azzal, mikor gradle, spring vagy valamelyik másik framework-ben az idő 60%-ban próbálok rájönni, hogy sikerült egy több százezer fejlesztő által használt keretrendszert kiadni egy olyan patch szintű upgrade-el ami nem visszafelé kompatibilis.
Persze a felháborodásom azon is múlik, hogy CD pipeline-t kell írni a korábban említett őskövülethez, amit legközelebb akkor fogunk kiadni, mikor már nem lesz gitlab.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest