- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- iPad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
togvau #11180 üzenetére
Ezt meg kéne tudni csinálni szerintem nativ query nélkül is. Régen csináltam hasonlót:
Optional<Deck> findByIdAndGame_Id(int id, int gameId);
A
deck
entity-nek pedig volt egy ilyen tulajdonsága:@OneToOne
@JoinTable(
name = "games_decks",
joinColumns = @JoinColumn(name = "deck_id"),
inverseJoinColumns = @JoinColumn(name = "game_id")
)
@JsonIgnore
private Game game; -
Szmeby
tag
válasz
togvau #11180 üzenetére
Én inkább a Hibernate-re gyanakszom (vagyis az általad választott aktuális JPA implementációra), ő rakja össze az sql-t. A spring csak egy plusz réteget húz köré. Ezért is gondoltam azt, hogy az egyik megoldás egyből a hibernate-et szólítja meg, míg a másik átfolyik még néhány springes optimalizáción. Habár a spring egyik és másik modulja is képes gyökeresen eltérő "optimalizációkat" végrehajtani ugyanabból a kiindulópontból.
Szerintem sem sikerültek a legjobbra a hibernate default működési módjai ilyen-olyan esetekben, de tudod, ez ízlés dolga. A kedvencem, hogy Set, List, Collection, stb típusok esetén ceteris paribus teljesen eltérő lekérdezéseket rak össze végül. Külön öröm volt ezt debugolni.
Más fejlesztő más problémával meg örül neki, hogy pont úgy működik az általa összerakott izé, ahogy azt elvárja. A show_sql-nek nincs oka, hogy hazudjon.Megtanultam már, hogy minden hibernate által összeállított query-t le kell ellenőrizni, mert orbitális hülyeségeket, optimalizálatlan megoldásokat tud összerakni a háttérben. Vagy csak nekem vannak furcsa igényeim, ki tudja.
Örülök, hogy a fetch megoldotta a problémát.
Optimalizálj és jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Nők, nőügyek (18+)
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest