- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
M_AND_Ms #4543 üzenetére
Az újabb problémára esetleg tudod a megoldást? Szerintem a focus-szal lesz a baj. Beállítottam a gombot, a középső és a bal oldali panelt is focusablere, így mikor elindul a játék és elkezdem nyomogatni a spacet, akkor a gombra nincs hatással, de sajnos az űrhajót se tudom mozgatni. Ha egyszer rákattintok a pause-ra, akkor utána bárhova kattintok, a space lenyomására mindig a gomb fog reagálni.
-
modder
aktív tag
válasz
M_AND_Ms #4521 üzenetére
Annyit hagy kössek bele a félreértések elkerülése végett, hogy nem minden kell, amit a Java SE tartalmaz.
Ezen a [link]-en a General purpose packages az, amit tényleg tudni kell használni, de Special purpose packages már feladatspecifikus, pedig az is a Java SE része.Egy egyszerű példával élve, ha webfejlesztéssel akar valaki foglalkozni, fölösleges magába erőltetnie a Java Swing tudást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest