- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
M_AND_Ms
veterán
Mondjuk elsőnek ezen rágd végig magad: [link]
Vagy az Ansgter Erszébet féle objektumorientált javás könyv (valaki itt pár napja leírta a pontos címét is)Azt, hogy miképp teszed magadévá a tudást, miképp szerzel némi gyakorlatot az nem szigorúan java kérdés. Általában egy gyakorlati tudásról elmondható, hogy úgy teszel szert rá, hogy csinálod, csinálod és csinálod. Persze jó, ha az elején van ami/aki vezeti a kezedet.
Jómagam, amikor a jelenlegi melóhelyemre kerültem nem javáztam semmit sem. Itt egy Java SE tanfolyamot végigültem, miközben már feladatokkal bombáztak. Azóta meg meg ebből élek úgy, hogy közben sok-sok új technikával, technológiával meg kellett ismerkednem. De ezek már mind specifikusan az adott feladathoz kapcsolódóan jöttek elő. Tehát itt már nincsenek konkrétumok. Mindent úgyse fogsz tudni magadévá tenni. De újra mondom, amit az SE tartalmaz abból szinte minden kell, akármerre mész is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Bundle topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest