Hirdetés
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
Java servletet szeretnék írni, egyetlen problémám, hogy nem sikerül lefordítanom a szervletet, mert a javax.servlet.* és a javax.servlet.http.* osztályokat nem szereti a javac. Ami fent van az a J2EE SDK 1.4.01 valamint egy Apache Tomcat 5.5. Kellene valahol lenni egy servlet.jar fájlnak, de az egész gépen nem lelhető fel ilyen. Elvileg egy leírás azt mondja, hogy ezt kellene beletennem a CLASSPATH-ba, de ha nem találom, úgy érdekes.
Lehet, ha csináltam volna servletes topicot, jobban jártam volna, de remélem próbált már valaki ilyet készíteni és vágja, hogyan kell bekonfigolni a rendszert, hogy fordítsa nekem a servleteket...
A válasz viszonylag sürgős lenne, mert csinálom itt az üresciklusokat addig
Persze nem, mert vadul yahoo-zok közben, de eddig nem akadtam rá a megoldásra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Persze nem, mert vadul yahoo-zok közben, de eddig nem akadtam rá a megoldásra.