Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
Java servletet szeretnék írni, egyetlen problémám, hogy nem sikerül lefordítanom a szervletet, mert a javax.servlet.* és a javax.servlet.http.* osztályokat nem szereti a javac. Ami fent van az a J2EE SDK 1.4.01 valamint egy Apache Tomcat 5.5. Kellene valahol lenni egy servlet.jar fájlnak, de az egész gépen nem lelhető fel ilyen. Elvileg egy leírás azt mondja, hogy ezt kellene beletennem a CLASSPATH-ba, de ha nem találom, úgy érdekes.
Lehet, ha csináltam volna servletes topicot, jobban jártam volna, de remélem próbált már valaki ilyet készíteni és vágja, hogyan kell bekonfigolni a rendszert, hogy fordítsa nekem a servleteket...
A válasz viszonylag sürgős lenne, mert csinálom itt az üresciklusokat addig
Persze nem, mert vadul yahoo-zok közben, de eddig nem akadtam rá a megoldásra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- Apple Magic Keyboard 2, numerikus billentyűk nélküli
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze nem, mert vadul yahoo-zok közben, de eddig nem akadtam rá a megoldásra.