- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Raspberry Pi
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
Java servletet szeretnék írni, egyetlen problémám, hogy nem sikerül lefordítanom a szervletet, mert a javax.servlet.* és a javax.servlet.http.* osztályokat nem szereti a javac. Ami fent van az a J2EE SDK 1.4.01 valamint egy Apache Tomcat 5.5. Kellene valahol lenni egy servlet.jar fájlnak, de az egész gépen nem lelhető fel ilyen. Elvileg egy leírás azt mondja, hogy ezt kellene beletennem a CLASSPATH-ba, de ha nem találom, úgy érdekes.
Lehet, ha csináltam volna servletes topicot, jobban jártam volna, de remélem próbált már valaki ilyet készíteni és vágja, hogyan kell bekonfigolni a rendszert, hogy fordítsa nekem a servleteket...
A válasz viszonylag sürgős lenne, mert csinálom itt az üresciklusokat addigPersze nem, mert vadul yahoo-zok közben, de eddig nem akadtam rá a megoldásra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Windows 11
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest