- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni időjárás-állomás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo #2675 üzenetére
Most vettem észre, hogy a Lacess által mutattot kód egy C# kód. Nagyon gyanús volt nekem, és igazam lett: az a kód Javában le sem fordul, és nem a C#-os szintaktika és függvénynevekre gondolok, hanem Javában az ilyen fajta implicit castolás nem engedélyezett, a nem generices collection esetén, hiszen semmi sem garantálja, hogy valóban ilyen típusú elemek vannak benne. Természetesen az explicit castolás lehetséges, és ilyen rossz típus esetén exceptiont is dobál a Java. Tehát helyesen:
ArrayList<Ember> list = new ArrayList<Ember>();
list.add(new Ember());
list.add(new Ember());
list.add(new Ember());
for(Ember ember : list)
System.out.println(ember);
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest