Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
Igen, ha Java, akkor inkább Java EE-re kell gondolni, ami mindenféle apit és szolgáltatást nyújt middleware rendszerek létrehozására, illetve webprogramozásra.
Szóval Javaval kapcsolatban elsősorban nem felhasználói programokra kell gondolni, hanem háttér rendszerekre.
Bár egyébként nem tudom, hogy miért nem használják gyakrabban felhasználói programokhoz. Én mostanában Eclipse RCP-ben fejlesztgettem SWT-vel, és nagyon használható, natív hatású felületeket lehet lérehozni vele, de tény, hogy az MS WPF-től elmarad sokban. Amúgy pl. a Vuze torrent kliens teljes egészében Javaban íródott, és SWT-t használ.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI GE66 Raider 11UG i7-11800H, RTX 3070, 48GB RAM, 2560 1440 QHD 165Hz
- Samsung Galaxy Tab S8 5G, fóliás, makulátlan, minden tartozékkal, 1év garanciával!
- Pioneer VSX-835D 7.2 DAB Dolby Atmos / DTS X
- Asus Zenbook 14 OLED Intel Ultra 9 285H // 32 GB DDR5 // 1 TB PCIE 4.0
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest