Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi
senior tag
sziasztok!
bár nem ez a legjobb fórum a kérdésemre, azért feltenném, hátha egyből meg tudja válaszolni egy rutinos ember

van egy internetes bank, a www.cib.hu , java kell hozzá. akárhány gépen eddig nem futott, feltelepítettem hozzá a java-t a linkről amit adnak, és ment, de egy gépen nem hajlandó elindulni explorer alatt, csak firefoxszal, de azzal tökéletes minden. felugrik egy ablak ami java, de nem indítja el, csak piros x marad és kész..amit eddig próbáltam:
temporary file törlés
reinstall java
restart gép
biztonsági beállítások, bővítmények kezelése - mindenhol engedélyezve van
java beállítások - minden oka gépről azt kell tudni, hogy volt egy explorer böngésző alapértelmezett visszaállítás, mert összeomlott, azóta nem futnak a javas dolgok rajta, de firefox alatt fut minden, pedig minden beállítás jó
mit tehetnék még szerintetek? full böngésző reinstall?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Filmvilág
- Wise (ex-TransferWise)
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ 286 Számítógép
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -30% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest