Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van egy problémám, amit meg kellene megoldanom, de mivel a java, javascript számomra elég ismeretlen, nem is tudom megoldani.
Kellene egy weblap 3 legördülő menüvel, amik MSSQL-ből táplálkoznak. Az első kettő szabad, nincs kapcsolat, de a harmadik értéklistája az első kettő kiválasztott id-jai alapján kellene, hogy összeálljon. Vagyis a 3.-on a szűrőfeltétel az előzőek kiválasztott elemei. Ezt javascript-ben kellene megoldanom, de nem megy. Tudtok esetleg segíteni ebben?
KöszönömAz SQL-lel nincs is gondom, lehet akár tárolt eljárás is, de megjelníteni nem tudom sehogy a weblapon. C#-ban nem okoz gondot, de mint mondtam, java nem az én világom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest