Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
BigBlackDog #11173 üzenetére
Az egyetemnek az a feladata, hogy mindenhez ami a szakmádban van, megadja az alapot, és ha valakit érdekel egy témakör, akkor abban elmélyülhet. TDK, szakdolgozat, miegymás. Ezért gondolom, hogy a legtöbb tárgy rendben van.
Az előző mobilról írt hsz-emben van pár szemantikai hiba, pl a 4. félév nem volt, hanem most jön.
-
bAtt001
addikt
válasz
BigBlackDog #11166 üzenetére
szerintem minél kisebb annál jobb, én utáltam bevinni a 15colost pedig összesen vittem vagy 15x 3 év alatt. felbontás is tökmindegy ha zavarja nagyon akkor majd vesz egy külső monitort mellé aztán meg van oldva minden. énis csak a grafikát mondtam volna ami erőforrásigényesebb, második házitól felfelé csak.
-
janos666
nagyúr
válasz
BigBlackDog #11152 üzenetére
Jól emlékeztem, hogy van valami szigorítás.
A TVSZ PDF-ben keresve az "ismétlő" szóra úgy tűnik, hogy még mindig értelmezett az "ismétlő javító vizsga" fogalma, méghozzá egy félévben egy tárgyra. De nincs is már több tantárgyam, úgyhogy az nem gond.
Viszont 2012 óta 6 sikertelen vizsga után megszűnik a jogviszony.
Ettől szerencsére még messzebb vagyok, de tény, hogy kár szaporítani. Szóval inkább távol maradok, mert ha úgy nem is biztos, de még mindig jobban hajaz arra, hogy nem számít vizsgaalkalomnak, mint ha elmegyek és aláírok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest