Új hozzászólás Aktív témák
-
Szivi.

Mondjuk én is rákerestem az általad említett oldalon, aztán hogy én sem láttam ott semmit, jöhetett a Google, hátha valaki írt ezzel kapcsolatban hírt, majd így dobta fel a saját aloldalukat is. Gondoltam, ha már több Corsair-es oldal jön fel a keresésre, akkor ránézek, hátha ..... és ott volt.
Aztán hogy miért nem tudják rendesen leírni a főbb adatokat a termék oldalán, azt passzolom. (Lehet, náluk a méret nem lényeg
- pedig még írják is, hogy mivel oldalt vannak a csatlakozók, így 30 cm hely kell a kábeleknek az oldalfaltól. De mondjuk ezt 90 fokos csatlakozókkal is le lehetett volna redukálni. Hamár oldalsó kivezetés...) Tippjeim lennének, de egy ilyen neves cégnek azért illene erre is figyelnie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock B75M-ITX + i5-3570k + Kingston 2x4GB ram
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

- pedig még írják is, hogy mivel oldalt vannak a csatlakozók, így 30 cm hely kell a kábeleknek az oldalfaltól. De mondjuk ezt 90 fokos csatlakozókkal is le lehetett volna redukálni. Hamár oldalsó kivezetés...) Tippjeim lennének, de egy ilyen neves cégnek azért illene erre is figyelnie.