- Szegmenses LCD kijelzőt használnak a DeepCool új vízhűtői
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
- Nem igazán reklámozott képesség lesz az új Arc sorozat legnagyobb előrelépése
- Legalább 200 kínai cég kerülhet az USA új szankcióinak célkeresztjébe
- Egyelőre nem hozta meg az áttörést a Qualcomm PC-s rohama
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA® driverek topikja
- Dell notebook topic
- ZIDOO médialejátszók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Feltételt szabott az USA az Intelnek a CHIPS törvény biztosította pénz mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipó
őstag
Nem tudom veszek-e házat a követlező időkben, de ha igen, ilyen lesz.
"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!
-
veterán
Kimondottan jó lett . Főleg , ha itthon is meg tudnák tartani a 40k alatti ártat
-
Dester31
tag
Ez elég jól néz ki, szeretem az ilyen letisztult formákat. Amit nem értek, hogy a csatlakozók miért szinte mindig felülre kerülnek... nálam a gépház az asztalon van (és szerintem nem csak nekem), és sokkal praktikusabb, ha elöl vagy oldalt van/lenne. Többek között ez az oka annak, hogy még nem cseréltem le az InWin 303 házamat eddig.
Des
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Szerintem is csecse. Teli oldallappal még jobban tetszene.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Guszta a kicsi, de adnám is el azonnal. A VGA-t legalábbis mindenképp.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az baj lenne, mert a mostani gépem úgy van megcsinálva, hogy baromi halk legyen, és igény esetén hajthatom úgy is elszublimálás nélkül, hogy csak a pilácsoló power LED-ből tudom, hogy be van kapcsolva. Na jó, meg abból, ha ránézek a monitorra.
[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hát, a vas effektíve 24/7 megy, napi 12-14 órát töltök előtte heti hét nap, ráadásul egy helyiségben alszom vele, így sok év után elkezdett idegesíteni a hangja.
-
Dester31
tag
Én ezerfélét dugok a gép előlapi USB csatijaira (órákat töltök innen, fényképezőgép, stb), és kényelmesebb, hogy elöl van, mert ülve azonnal is tudom menedzselni, plusz sokkal kevésbé porosodik így. Amúgy tárolni nem nagyon szeretek hőre érzékeny dolgokat a gép tetején, mert a gépházam tulajdonságaiból fakadóan az egész ház egy nagy hőleadó felület, így hajtva eléggé meleg tud lenni. Nyilván egy másik konstrukcióval ez kevésbé érvényesülne. Akárhogy is, még nem találtam meg a tökéletes házat (100e Ft alatt).
Des
-
flexxx2
őstag
Én is sok usb-t használok. Én amúgy gép és a monitor hátuljáról vezettem ki a monitor elé hosszabbítókkal az usb-ket, és így nagyon jól elvagyok, csak a hdd-t rakom felülre, mert annak nem annyira jó a hosszabító.
Látom neked vizes a cucc, akkor fent van radiátor gondolom. Nekem ott semmi nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- LEGO klub
- VEGA néven új tápszéria érkezik a Chieftectől
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA® driverek topikja
- Mi történik egy netes csalás után?
- Külpolitika
- Iqos cigaretta