- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Acer notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- MSI notebookok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Aktív témák
-
törölt tag
hi
szeretnék belépni az iwiw táborába ha valakinek lenne egy feles meghívója köszönettel venném
thx -
siskin
tag
Sziasztok!
Tudna valaki küldeni egy IWIW meghívót?Cserébe küldenék esetleg (ha érdekel valakit) MYVIP meghívót.Sok ismerős van az iwiw-en,de sajna mindenki ellőtte a kvótáját.Beletelhet pár hétbe mire valaki tudna küldeni,hátha itt előbb sikerülne találni egy jóakarót.Szivességeteket előre is köszönöm
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Winner_hun #3495 üzenetére
Nálam 1 hónap mindkettő
-
koob
senior tag
válasz
Viktor0610 #3492 üzenetére
hogy több legyen
-
-
rolko
őstag
én tegnap este kérhettem meghívót, kértem is, mikor fogom megkapni hogy kiküldjem az illetőnek?
[Szerkesztve] -
Agyasima
őstag
Furcsa kérésem lenne. Nekem kellene egy meghívó, és cserébe én is adnék egy meghívót. Magyarul meghívó-csere kellene, személyes okokból. Te küldesz nekem egy meghívót (nem az adataimnál levő címre), én küldök egy meghívót az általad megadott e-mailcímre.
Érthető a dolog? Vagy ha valakinek van felesleges meghívója, azt is szivesen fogadom a'la natúr!
Jah, apró megjegyzés: van ugyan meghívóm (mint a fentiekből látszik), de _csak_ _úgy_ sajnos nem adhatom oda senkinek, ne is kezdjetek el priviket dobálni rám... -
Antonio
senior tag
hi ... nálatok se megy az iwiw /pillanat ? ill nagyon bevan lassulva? (egész délelőtt próbálkoztam)
mármint bejön az oldal de semi nem megy vagy legalább is keresés nem megy, ''homokorázik'', vagy ha teszem azt rámegyek ismerősökre és lapozni akarok egyet szintúgy, lefagy és csak homokórázik
ez az egy bajom az iwiw ha néha tényleg hsználnám akkor nem megy, meg amúgy is lassú körülményes -
Avalon
tag
''Nekem nem egy, nem két haverom nem kapta meg illetve kinek ha külték, sosem érkezett meg. Csak mert Gmail-es''
Én is gmaillel vagyok regisztrálva, és két napja két csop.társam is gmaillel regisztrált, családtag meg yahoo-s címmel, szóval nem hinném, hogy a google vagy vmelyik mega-postafiók kollektíve tiltva lenne.
[Szerkesztve] -
KrAt
veterán
Nekem is akad egy meghívóm. Viszont én nekem van egy kikőtésem (igen, köcsög vagyok
) hogy aki kéri, régi PH!-s legyen, ne vki olyan, aki ezért regizett be
Remélem megértitek
Privit dobjon, akit érdekel -
koob
senior tag
tudom, vannak akik gmail-esek, de ők nem 'mostanában' regisztráltak
ki tudja lehet hogy holnap beállítják a szerverüket ami mondjuk az ünnepek miatt inkább más funkciót látott el...
Nekik sem érdekük hogy ne tudjanak újonnan regisztrálni, úgyhogy csak idő (x nap) kérdése...
A biztonság kedvéért a legjobb lenne ha meg tudnád várni amíg be tudnak regisztrálni... -
y2k
csendes tag
válasz
Viktor0610 #3467 üzenetére
Hello!
Elnézést lehet, lehet tolakodásnak tűnik. Először Gmail-es címmel regisztráltam, a következő hozzászólásban írta Grandi , hogy a T-online nem foglalkozik gmail-es címekkel, ezért írtam egy freemail-es címet.
Üdv: Tamás -
koob
senior tag
mi? : ???
az ünnepek alatt nem küldött semmilyen e-mailre üzenetet (pl.: ha ismernek, ha meghívót kapsz, stb.)
csak user vagyok de ez a tapasztalat sajnos...
Ennek ellenére azt látom hogy nő a regisztráltak száma folyamatosan!
Ez csak úgy lehet ha olyanok regisztrálnak akiknek még 23.-a előtt kiküldték az ismerősei a meghívót... -
raver
aktív tag
Az a nagy kérdés, hogy ha én kűldtem meghívót, de az illető még nem reggelt, és ha én közbe törlöm magam, akkor az álltalam kűldött meghívóval tud reggelni?????
-
-
y2k
csendes tag
Sziasztok 2 hozzászólással feljebb írtam, hogy nagyon szeretnék egy iwiw-es meghívót. Ha tud valaki, légyszi küldjön a címem: fulcrum.k@freemail.hu
-
Grandi
aktív tag
És nem is fog.
Gmail-re valamiért nem megy. Szerintem Az iWiW tulajdonosa, szolgáltatója nem akarja.
Nagyon nagy konkurencia a T-online-nak a gmail, főleg, hogy az nem kevés Mb-ot ad fiókjához. Ezért ezt találták ki.
Nem Te vagy az első, aki erre panaszkodik. Nekem nem egy, nem két haverom nem kapta meg illetve kinek ha külték, sosem érkezett meg. Csak mert Gmail-es
[Szerkesztve] -
y2k
csendes tag
Sziasztok!
Ha van valakinek felesleges IWIW meghívója légyszíves küldjön 1-et a mail-címemre, nagyon megköszönném.
Üdv -
Thom!
veterán
elküldtem 1 meghívót ****@gmail.com-ra de nem jött meg pedig már 23-án elköldtem???
sőt ha minden igaz egyik barátomat is megakartam hívni régen és soha nem érkezett meg neki a meghívó?? -
Grandi
aktív tag
Én is fel tudok ajánlani egy meghívót valakinek.
-
koob
senior tag
rengeteg problem van mostanaban
peldaul : nem lehet torolni az aprót
[deleted listed] -
SzalaiG
addikt
Köszönöm.
-
raver
aktív tag
Egyszer van karácsony
Van még 1 meghívó....... -
raver
aktív tag
Fel tudok ajánlani egy meghívót, Karácsony alkalmából. Akinek kell, az szóljon!
-
RedAnt
aktív tag
válasz
Integra #3448 üzenetére
A hirdetésekben levő � karakterekre gondolsz? Elég érdekes, már nem tudom mióta nem képesek javítani, biztos a hirdetők is örülnek hogy így jelennek meg:
T�LI GUMI �s felni akci�k! Michelin gumi 9800 Ft-t�l!
Tov�bbi akci�k:
ez a hiba akkor jön elő, ha az iso-ban kódolt szövegre azt hiszik hogy utf-8-ban van, kb egy sor lenne kiküszöbölni
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ÉM
tag
Egy kis olvasnivalót ajánlanék figyelmetekbe, egy hasonló jellegű oldallal kapcsolatban mint az iwiw: [link] Nem tudom lehet e még ezt fokozni.
-
RedAnt
aktív tag
válasz
troland26 #3432 üzenetére
A wiw egyre kevésbé működik operával, most már az ismerősök között sem lehet lapozni, mióta azt is ajaxszal próbálják megoldani. A fejlesztők csak ie-re és firefoxra optimalizálnak.
Egy általam küldött css bugot egy bő év alatt nem sikerült javítaniuk (ami a kék gombok jobbra csúszását okozza operában -
Beerwolf
senior tag
Akit mostanság bejelöltem azt a PH!-ról ismerem
-
Dictator^
veterán
látom már köszi, más böngészővel kapásból adta akit kerestem...fura
legujabb opera most jött ki
Version
9.10
Build
8679
.. -
Dictator^
veterán
megy a keresés nálatok?
miota vannak uj kereső funkciók, nálam egyszerüen nem müködik... -
Pompi
nagyúr
OK, ha látszólag működik - tehát enged belépni és mégsem működik valami akkor nevezhetjük szarnak.
De amikor nem enged belépni se mondván, hogy karbantartás van akkor ezért ne nevezzük már szarnak....
Ennyi erővel pl. az xpress.hu is szar, mert ott is bele lehet futni olyanba, hogy karbantartás van nézz vissza később... -
piqla
őstag
Miota tudok szukiteni az ismeroseim kozott? Szeretnem azt hinni, amit, de nem merem, mig meg nem erositetek benne
-
SzalaiG
addikt
''Az iWiW karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető. Kérünk nézz vissza később!
iWiW is temporarily down for maintenance. Please check back later.''
Már megint sz@r... -
bbchris
senior tag
Én szeretnék kérni meghívót , ha valaki küldene megköszönném . E-mail az adatoknál .
-
Jégkokó
veterán
Az emberek többsége miért hiszi azt, hogy a születési névhez a születési évet kell irni?Ezt sztem sose fogom megérteni, mert egy hivatalos papíron ahol ilyen kérdés van akkor is be irják hogy mikor születtek
-
Integra
titán
LOL
[link] -
tkazmer
addikt
Már megint körelvél...brrr
Üzenet szövege
> Üzenet szövege
>
> Üzenet szövege
>
> Ezúton szeretnénk segítségedet kérni, a rendszer, tovább
> fejlesztése érdekében . Nyilván te is észrevetted már, hogy
> az utóbbi időszakban a szolgáltatás sebessége lényegesen
> lassabb lett, illetve sok funkció nem elérhető. Ennek az az
> oka, hogy sok inaktív felhasználó van rendszerben. Ezek
> sajnos az aktív felhasználóktól veszik el az amúgy is
> szűkös erőforrásainkat. Hogy kiszűrjük ezeket a
> felhasználókat, a TE segítségedre is szükségünk van!
> Kérjük, küld tovább ezt a levelet az összes ismerősödnek.
> Az üzeneteket regisztrálni fogjuk, és ezzel teljes
> biztonsággal meg tudjuk állapítani, hogy tényleg aktív
> felhasználó vagy. Fáradozásaidat minden 50 elküldött üzenet
> után egy Új meghívóval jutalmazzuk
>
> Ezt az üzenetet küld tovább ismerőseidnek, minden 66. után
> meghívot küldünk! Ha 3héten belül nem küldöd el ezt az
> üzenetet egy ismerősődnek sem, akkor sajnos kapcsolatodat
> törölnünk kell a rendszerből.
Én csak továbitottam!
Fél órán belül 2x megkaptam...vááá, szerencsére egy régebbi körlevélnél már vkinek teleküldtem az emailfiókját firefox, everest stb telepítővel, most csak tovább kell küldenem....
amúgy elég hatásos védekezési módszer,. azota nem kaptam tőle körlevelet -
Avalon
tag
válasz
Kalandor #3405 üzenetére
NAh, egyesek semmiből sem értenek. Vannak ilyen ismerős-szám vadászok, akiknek kíméletlenül meg kell mondani, mert soha nem veszik észre magukat. ''Kedves'' ismerős harmadik kérdése 3,5 év után: ''Hány ismerősöd van iwiw-m?'' Mondom neki, hogy 3xx. Erre ő: CSAK? Nekem már bőven 500 felett van. [/] Mondom OK, de én csak azokat jelölöm be akiket ismerek, meg akikkel beszéltem is már. Habár biztos az én szociális hálómmal van a gond.
Este azért megnéztem a srácot. Ismerősök: Magyar Forint, Valuta, Bableves, Magyarország, Brad Pitt, Bill Murray, etc... -
_Blank_
senior tag
válasz
Motion_Blur #3402 üzenetére
törölted magad és most megint regisztrálsz?
-
Motion_Blur
félisten
Köszi, már máshonnan kaptam
Direkt kreáltam egy új mailbox-os címet, amire kértem a meghívót. Amikor megkaptam, majdnem elborult az agyam. A rendes szöveg helyett számok, értelmetlen karakterek jelentek meg. Szerencsére a regisztrációs link szövegét valahogy körbe tudtam vágni, és csak sikerült -
koob
senior tag
hová lehet írni panaszlevelet?
majd egy hete nem kapcsolódik e-mail az eseményekhez...
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- ÁRON ALUL! Sok darab 8 GB-os DDR4 (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) PC RAM!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest