- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Raggie #29895 üzenetére
Nem akarom elvenni a lelkesedésedet, de ne számíts túl nagy előrelépésre. Ha eddig nem tudtad lejjebb vinni a feszt, akkor azt másik alaplappal sem fogod tudni, mert ennyit bír a procid. Max fesz már így is határ közelében van, ugyanis 1.35-1.4V főlé nem tanácsos menni.
-
Ma is raktak fel i7 4770-et 58k-ért...
-
válasz
joey04 #29720 üzenetére
Pedig jobban járnál a tuninggal.. Gyakorlattag nincs használtan eladó i7 3770.
Jó esetben 20k-ért vagy az alatt tudnád eladni a mostani i5 2400-at. i7 mivel nincs fent használtan így nehéz belőni az árát. Ha mondjuk max 20k-t kellene pluszba rákölteni akkor megérné, de ez nagyjából esélytelen. Én a helyedben inkább platformot váltanék (pl Haswell-re). -
válasz
Nogilogic82 #26737 üzenetére
Csináltál egy teljes BIOS resetet az alaplapi jumperrel?
-
válasz
G**@**B**! #26581 üzenetére
Az már nagyon gyanús hogy egyik driver sem megy. Első körben én megnéznek egy teljes windows reinstallt minden tuning nélkül.
-
válasz
bandika0626 #26400 üzenetére
Ezt nem tudom honnan szedted, de ez tényleg nagy marhaság.
Pont az ellenkezője igaz amit leírtál! -
válasz
dinnyesgabor #26143 üzenetére
Az alaplapod manualja szerint ez egy külön menüpont a biosban. (47. oldal)
A legfrissebb bios van fent? -
válasz
m0h0senator #26128 üzenetére
Osztom Bale_E véleményét. Ezen a lapcsere nem segítene.
A CPU+VGA párosítás már egy külön történet, de egy nVidia GTX 660-at ki tud hajtani simán a mostani procid is. -
Nem ott nincs HT mert fizikailag 4 magos a proci.
-
válasz
eldarin #23360 üzenetére
Akinek most van egy jobb Ivy Brige-s konfigja annak szerintem majd csak a Skylake-re lesz érdemes cserélni, ami ha minden igaz akkor 2015-ben jön. A Broadwell gyakorlatilag ugyan azt a mikroarchitektúrát kapja meg, mint a Haswell, csak a csíkszélesség csökken le 14 nm-re és az IVR egység vissza fog kerülni az alaplapokra.
-
Intel sem hülye teljesen, hagy tartalékot bőven a processzorban és így tuninghuszárok is örülhetnek. Kisebb TDP értéket írhatnak a procikra. Alacsonyabb órajelen kisebb a hőtermelés, így kisebb gyári hűtőt adhatnak mellé és ami legfontosabb, hogy így nagyobb teljesítmény különbség van egy mezei Core-i7 és Core-i7 EE között.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Villanyszerelés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Futás, futópályák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 7950X3D 16-Core 4.2GHz (128MB Cache, Up to 5.7 GHz) AM5 Box Processzor!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- AMD Ryzen 7 5700G - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged