Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Melorin #25132 üzenetére
Gondolom nem keves idot szantal ennek a komoly nem hetkoznapi tudassal megtoltott hozzaszolasnak a megirasara.
Velemenyem szerint kar volt a faradtsagert.Intelnel szerencsere abszolut parosul a processzorral a tuningja is. Es a processzor topicjaban ezt bizony kitargyaljuk minden oldalrol ami segitheti a tunungjat.
Sajnos a homerseklet kezelese egy jo ideje fo tema
Igy mindenhol olvasbi fogod. -
Auratech
őstag
válasz
Melorin #25132 üzenetére
Végülis mi a fenének egy proci topik. Mindenkinek megy a gépe de nincs két egyforma konfig. Senki nem tud úgy beszélni a másikkal, hogy teljesen közös nevezőn legyenek. Mindeni a magáét mantrázza..
A tuning annyit jelent, hogy a meglévő hardver konponensek jól alkalmazott beállításaival majdnem egy árkategóriát lehet a teljesítményben lépni. Anno a sima 2.4-es cerkát 4.2-n hajtottam, a legdrágább kapható 3.8-as (prescott) procit is letolva. Ha benne van a vasban a tartalék, miért várnánk, amíg elavul? Élettartamának egytizedét szolgálják ki váltás előtt a procik javarészt.
A suliban a 2.6os dual core cerkás gepeket leszólták, hogy régi. Tettem bele még 2 Gb ramot, így dual ch lett és felhúztam 3.2 re. Kapott egy alap passzív vga-t es voila, fullosan jó, megy rajta minden. 15 ezer Ft ráfordítással.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest