- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazerhu
aktív tag
válasz
Gaskains #20980 üzenetére
Én nem találtam a 90 fokot....amiről beszélsz...A képeken meg amit linkeltél nem, mondjuk 15 perc 100%os terhelés utáni állapot van, nem?
MegtaláltamEkkora terhelésen nem sanszos a 90fok
De szerintem a CPU fan sem forog 7800-at
Ha jól emlékszem a SpeedFan-t be kell állítani, és pl nem támogat minden féle alaplapot....Próbáltam én is szbaályozni a ventiket azzal, aztán végül vettem egy külső szabályzót, mivel "kedvenc" alaplapom is elég gyatra ilyen téren.
(#20977) Elixión Jól van pasztázva a kupakon felül? Amúgy meg ha ott jól, akkor lehet neked a kupakon belül rosszabb a pasztázásod az átlagnál, míg maga a proci meg jobb.
Tehát tényleg benne lehet a 5 GHz
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest