Új hozzászólás Aktív témák

• oalex

senior tag

Kedves fórum társaim.

Én egy céget vezetek ami (többek közt) munkaerő közvetítéssel foglalkozik (Lásd: [link]).

Az egyik ügyfelem keres most éppen IT-help desk munkatársat. Gondoltam, hogy mielőtt szokás szerint meg hirdetem, valamelyik állás portálon előbb itt próbálkozom.

Ami a dolog pikantériája, hogy külföldre, egész pontosan Afganisztánba. A Kanadai cég ugyanis u.n. "site supportot" nyujt a NATO-nak. Ők intézik a nem-katonai dolgokat (pld: logisztika, szállás, IT, javítás/karbantartás, stb.).

Az ellen oldalon viszont az van, hogy NETTO 2500 Euro (kicsit több mint 700e ft.) per hó!

Fontos tudni való, hogy ez a (igen biztonságos) zöld zónán belül van, eleve nem is engedik ki a nem katonai személyzetet.

Ami kell:
    Jó angol
    IT-ismeretek
    IT-help deskes vagy hasonló tapasztalat (legalább 1-2 év)
    Magyar állampolgárság (NATO tagság miatt)

Azoknak ajánlóm, akik egy év múlva lakást akarnak venni, mert ott nem tudod el költeni a pénz. A Szállás és a kaja is ingyen jár! Továbbá nem most születik a gyerekük vagy ilyesmi.

plusz infó: 6 hónap kint tartózkodás, majd itthon 1 hónap fizetett szabadság utána megint 6 hónap kint és így tovább.

akit érdekel az küldje el a fényképes angol önéletrajzát az oldalunkon (www.salex.hu) található mail címre és keresni fogom.

U.I: mielőtt bárki túlzásokba esne, jó tudni, hogy:
    Nagyobb esélyed van itthon autóbalesetnek áldozatul esni mint, hogy ott bármi bajod essen.
    A harcok (ha van) délen vannak, ez pedig északon van (az ultra-biztonságos Kandahari repülő bázis).
    Továbbá ez irodai munka!

Új hozzászólás Aktív témák