Aktív témák
-
cikasz
őstag
hogy sikerült megtalálni ennyi idő után ezt a topicot?? :)
-
Lord Myn
senior tag
Most ez nagyon hülye kérdés lesz: A patchet felraktad hozzá?
-
Ger|||
aktív tag
mondjuk számítógép restart? :)
-
Megpróbálom, de a videókari driver firissítés nem volt jó.
-
Agyzuzo
addikt
Vid. kártya driver reinstall? Esetleg egy régebbi driver (vagy épp a legújabb, attól függ melyikkel nem megy) felrakása? Érdekes... :F
-
Overmind
aktív tag
válasz
Menthirist #1 üzenetére
Hi!
Én személy szerint csak arra tudok gondolni, hogy a call of duty elállította a videókártyádat, vagy meghalt a dirctx, vagy ilyesmi. Úgyhogy inkább azokat próbálnám meg újratenni. Ha az sem vált be, akkor talán jöhetne az új windows, úgysem árt néha... -
up
-
Megint hali mindenkinek.
Mint mindíg, van egy problémám:DDD
Nagy nehezen megszereztem ''ifjúságom'' álomjátékát, a nagyszerű Final Fantasy 8-at.
Anno még a 300-as cerkámon nyomtam, gef2-vel. Most felteszem, minden elindul, oké.
Gondoltam nyomok egy kis Call of Dutyt is, mer' má' az utolsó pályán vagyok. Végigviszem, ismét vissza az FF8-hoz. Elindul, minden oké, betölröm a mentésemet, a háttér megjelenik, a hang megy, a mozgás halllható, de a karakterek sehol. Nincsennek a képen. Új játék, intró végignéz, kezdődik a game, de az emberek nincsennek a képen. Minden egyéb okés. Megy a menü is. Próbáltam újratenni, sőt másik partíciót is, de semmi.
NAGYON KELLENE A SEGÍTSÉG
Köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest