- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Monitor hiba topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kylesa
aktív tag
A Life Is Strange sorozatban sokszor téma a homoszexualitás (sőt mondhatjuk, szinte alappillérnek számít, főleg a Before The Storm című rész esetében), az engem abszolút egyáltalán nem zavar, sőt én magam szándékosan irányítottam a szereplőket a leszbikus kapcsolatok felé. DE amikor a kor divatjának megfelelően ocsmány karaktereket álítanak be főszereplőnek egy egyébként remek játékban, azon erősen felhúzom a szemöldököm, és akkor még finoman fogalmaztam.
-
Low Noise
senior tag
A WOKE-ot én sem bírom, van két lànyom és döbbenetes dolgokkal találkoztam, klasszikus mese feldolgozàsa, a királyfi összejön a lánnyal, de azért csapnak egy közös esküvőt mert két huszár is egymásba esett, természetesen smároltak is, köpni nyelni nem tudtam Nem jut eszembe a cime, de gyerek kategóriás mese élő szereplőkkel, már pár éve láttuk.Valami klasszikus Disney feldolgozàs lehetett
-
Kylesa
aktív tag
Jónak tűnik, de megláttam a főszereplőt, és egyből elment tőle a kedvem. Én a TC-t is azért utáltam, mert a főszereplő, Alex nekem bődületesen ellenszenves karakter volt, mert tök egyértelmű az ő esetében is, hogy a woke miatt csinálnak szándékosan ilyen... tohonya főhősöket, azt meg az én gyomrom nem veszi be. A halálom, amikor szándékosan elcsúnyítják a karaktereket, hogy megfeleljenek a kor követelményeinek. Képtelen vagyok élvezni egy olyan játékot, amelynek külsőleg ellenszenves a főszereplője. 25 éve játszom sokmindennel, de a TC-ig nem volt olyan játék, ahol a főhős megjelenésével problémám lett volna, és azóta sem.
-
Kylesa
aktív tag
Első felindulásomban (az első rész és a BtS életem egyik legmeghatározóbb játékai) a bejelentéskor majdnem repült a fullos pre-order, de aztán inkább úgy döntöttem, megvárom a megjelenést és az értékeléseket. Gyanús, hogy egy új szereplőkkel teli történet helyett inkább megint előrángatták Maxet, és az sem tetszik, hogy nem a dontnod az elkövető, hanem a Deck 9, akik a TC-vel nálam elhasaltak (pedig a BtS-t jól csinálták).
Két hónap múlva kiderül minden. Én lennék a legboldogabb, ha a DE hozná az első rész szintjét. -
Low Noise
senior tag
El kéne már kezdenem ezt a sorozatot, biztosan tetszene.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macska topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Tőzsde és gazdaság
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest