- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
IQOS cigaretta
Új hozzászólás Aktív témák
-
majorgent
tag
válasz
SztiviVander #1627 üzenetére
Igen, ezért is írtam Eurot. Ha jól tudom a Britisch American Tobacco terméke, szóval nem gagyi kínai. Talán eljut a magyar piacra is.
-
majorgent
tag
Sziasztok
Nos én is használtam az Iqost, többnyire meg is voltam vele elégedve. Két dolog zavart:
1. Sokszor a Heets minősége szar volt, különböző módokon.
2. Macerás tisztítás.Úgyhogy kerestem megfizethető alternatívát, csak hogy kipróbáljam.
Így találtam a Glo-t.
Ára 30 Euro volt.
Regisztráltam a készüléket, amiért cserébe küldtek 4 doboz hozzá való "Stick" - t.
Egy doboz stick 5 Euro. Így a 30-as vételárból már 20 euró vissza us jött. Közben kaptam egy emailes kérdőívet is, amiért ismét érkezik majd 4 doboz stick.Szóval az egész ingyenben van.
Ráadásul a Heets-hez képest a Stick 1 Euróval olcsóbb.Használatban nekem jobban bejön mint az Iqos. Ez most nem Iqos ellenes poszt, csak egy véleményt írok le.
Elvben hadonlóan működik mint az Iqos, csak itt a stick körül van a hevítő így nincs penge amit tisztogatni kellene. -
majorgent
tag
Bronz után az új kedvenc a Terra.
-
majorgent
tag
1-2 napja vagyok használója a kütyünek. Eddig kék LM-t szívtam, napi huszonpár szálat.. Kb 18 éve cigizek, ebben van egy 2 éves leszokás is. Eddigiek során próbáltam többféle e-cigit is.
Nos azt kell mondjam hogy ez eddig a legjobb. Az tény hogy ki kell tapasztalni. Az első pár Heets után kétségbe estem hogy be fog e ez válni nekem?! Nem volt elég "füst" letüdőzni, olyan volt mintha erős cigis nap végén rágyújtottam volna valami hiperszuper light cigire... Elkezdtem olvasgatni, próbálkozni. Szóval most már azt hiszem tökéletes a dolog. Nos ahogy én csinálom:
1. Kiveszek egy Heets-et, beteszem a számba dohányos végével befelé, és párszor belefújok.
2. Közben előveszem a kütyüt bekapcsolom.
3. Amikor már világít hogy kész akkor dugom bele a Heetset.
4. Várok pár másodpercet.
5. Lassan hosszan szívom.
6. Két szívás között érdemes hosszabb szünetet tartani, hogy a penge újra felmelegedjen.Így nekem ideális a dolog.
Tudom sokan hasonlóan használják, csak sokan vannak akik elégedetlenek, talán nekik ez segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tilos a hirdetés!
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest