Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- LG LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeate
senior tag
Menjenek akkor a fenébe, már azt hittem, jó napom van
Ez az iPig nagyon állat, a szó szoros értelmében, de nem értem, hogy ha a SE telefonom kihangosítva nagyot szól, ráadásul meg lehet hackelni, és akkor annál is nagyobbat, egy ilyen kategóriájú mp4 lejátszótól ezt miért nem lehet elvárni..?skylinelaca: megtaláltam a linket hozzá. De ha másmilyen a hangszórója az ipodnak, mint az iphone-nak, akkor ez tényleg nem működhet.
Más: Nektek is az van, hogy ha kiválasztjátok a magyar nyelvet, csak továbbra is angol marad minden? Bár nem fontos, nekem tuti kényelmetlen lenne magyarul használni, ha már így szoktam meg

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez az iPig nagyon állat, a szó szoros értelmében, de nem értem, hogy ha a SE telefonom kihangosítva nagyot szól, ráadásul meg lehet hackelni, és akkor annál is nagyobbat, egy ilyen kategóriájú mp4 lejátszótól ezt miért nem lehet elvárni..?