Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zirowe

nagyúr

válasz máyköl #9769 üzenetére

Régen volt vagy 9oldalnyi appom, amióta van rendes mobilom, azóta kb 5 app van csak fönt ipodon: ea sudoku, meebo, bkv menetrend, sandstorm és az angry birds halloween, ezek együtt bőven szerintem a 400mega alatt van.

Sőt, volt olyan időszak, hogy az ipodot a wc-n tartottam, hogy ha esetleg arra járok, akkor tudjak sudokuzni :DD

Mást már nem igazán tárolok az ipodon.
    Most tanuláshoz raktam fel új számokat, amik már csak úgy fértek fel, ha töröltem a képeimet (kb 290mb), és még legalább 1gb-nyi zenét.

Szóval nekem csak zenéből jött össze a 14gb, azt is úgy, hogy jól meg kellett szűrnöm, hogy mi kerüljön fel.

64gb-vel már nem lenne ilyen gondom :D

Viszont tegnap láttam, hogy lesz android bootlace-el 1g-re is, többire még nem ígérték, iphone-ra meg már van :DDD

Amúgy lenne egy kompatibilitási kérdésem: van egy nagyon jó és megbízható dokkolós hangszóróm ipodhoz, amire az van írva, hogy kompatibilis kb minden ipoddal, iphone 2g,3g és 3gs-el, illetve ipod touch 1g-vel.
    Több ipod touch nincs felsorolva rajta.
    Vajon a 4g-t befogadja nekem és fog működni rendesen?
    (mivel van rajta tv kimenet is, ezért ha elindítom a zenét, mindig megkérdezi, hogy akarom-e megjeleníteni a kijelzőn+van hozzá egy remek távirányító is)

• sagesz93

addikt

válasz máyköl #9769 üzenetére

nekem már hiányzik az android, bőven jó az ipod mellett :D
    Mit lehet rátenni?
    Mondjuk van 10 giga zeném, azt rá tudnám tenni.
    Van 75 appom ami szintén 10 giga. Na, ez már 20, + fél giga kép, azt nekem ennyi. Egérmozizni nem szoktam.
    Zenéből meg mindig csak több lesz, vagyis nálam.

Új hozzászólás Aktív témák