Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Vezetékes FEJhallgatók
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Philips LCD és LED TV-k
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- PLC programozás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Régen volt vagy 9oldalnyi appom, amióta van rendes mobilom, azóta kb 5 app van csak fönt ipodon: ea sudoku, meebo, bkv menetrend, sandstorm és az angry birds halloween, ezek együtt bőven szerintem a 400mega alatt van.
Sőt, volt olyan időszak, hogy az ipodot a wc-n tartottam, hogy ha esetleg arra járok, akkor tudjak sudokuzni
Mást már nem igazán tárolok az ipodon.
Most tanuláshoz raktam fel új számokat, amik már csak úgy fértek fel, ha töröltem a képeimet (kb 290mb), és még legalább 1gb-nyi zenét.Szóval nekem csak zenéből jött össze a 14gb, azt is úgy, hogy jól meg kellett szűrnöm, hogy mi kerüljön fel.
64gb-vel már nem lenne ilyen gondom
Viszont tegnap láttam, hogy lesz android bootlace-el 1g-re is, többire még nem ígérték, iphone-ra meg már van
Amúgy lenne egy kompatibilitási kérdésem: van egy nagyon jó és megbízható dokkolós hangszóróm ipodhoz, amire az van írva, hogy kompatibilis kb minden ipoddal, iphone 2g,3g és 3gs-el, illetve ipod touch 1g-vel.
Több ipod touch nincs felsorolva rajta.
Vajon a 4g-t befogadja nekem és fog működni rendesen?
(mivel van rajta tv kimenet is, ezért ha elindítom a zenét, mindig megkérdezi, hogy akarom-e megjeleníteni a kijelzőn+van hozzá egy remek távirányító is) -
sagesz93
addikt
nekem már hiányzik az android, bőven jó az ipod mellett
Mit lehet rátenni?
Mondjuk van 10 giga zeném, azt rá tudnám tenni.
Van 75 appom ami szintén 10 giga. Na, ez már 20, + fél giga kép, azt nekem ennyi. Egérmozizni nem szoktam.
Zenéből meg mindig csak több lesz, vagyis nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- Robotporszívók
- Windows 11
- Építő/felújító topik
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos autók - motorok
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i7-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest