Hirdetés
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csirkejozsi
tag
válasz
Rommel6600
üzenetére
Ebben is van valami. Tényleg nagyon megy az iCloud körüli fesztivál.
Mindenesetre szerintem az iPod-ba teljesen felesleges a 3G. Akkor most már minden kütyümhöz egyben vegyek új mobilnet előfizetést is új SIM kártyával???
Szerintem a mai okostelefonok nagy része (ha nem is mind legálisan) képes WiFi hotspot funkcióra, és az bőven megteszi. Nekem is egy Samsung Galaxy Minim van a Touch mellé, és ha égetően szükséges lenne a net, csak megosztom a telómét. Bár eddig még sosem voltam olyan helyzetben, hogy annyira iszonyúan sürgős volna a Touch-ra letölteni valamit.
Ha meg valamit sürgős elintézni, arra ott a telefonom net-elérése. Azt úgyis mindenhova viszem. Viszont fordítva már nem lenne igaz. A 3G képes Touch önmagában nem lenne elég, az előbb leírt gyér telefonos funkciók miatt.
Aber das ist nur meine bescheidene Meinung.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Rommel6600
üzenetére
Egyetértek, ez a skypeos dolog csak azzal működik akinek szintúgy van okostelefonja 3G-vel, tudom lehet onnan is pénzért hívni, nem ismerem a tarifát, de amondó vagyok drágább mint egy hazai előfizetés, szóval nem váltja ki az iPhone-t szerintem sem. Mondjuk én most szeretném lecserélni az iPodom, t.k csak netezésre és zene hallgatásra használtam, de netezni jobb lenne eggyel nagyobb képernyőn, szv most egy 7" -os tabletet szeretnék ..

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi