Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Webkamera topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
iPodom bent volt kocsi kesztyütartójában, aztán közben kilett tisztíva a klíma, klímatisztító habbal. Egészbe csak ott csúszott a bibi, hogy ellepte az iPodot is a hab, amit csak késöbb vettem észre, mikor már az egész hab meg minden lebomlott.
Ennek eredménye azlett, hogy egész iPodom beázott és ennek következménye képpen el is halálozott. Egy iPod 30Gb-os videóról beszélünk...Eléggé sajnálom a drágát...egyedileg volt gravírozva gyárilag, szal még jól is nézett ki...
Bevittem szervízbe, és ott csak megerősítették, hogy egész iPod egy szervízalkatrész, tehát még hiába is szednék szét /valszeg vagy vinyó, vagy alaplap halt be/ nincs csereanyguk hozzá...
Áhh..elég őrjítő dolog. Kijelzője elég dzsetván néz ki, mellesleg, nemis kapcsol be...
Lett egy jó drága kultikus szobadíszem ezzel a manőverrel. -
Papa-Georgo
senior tag
Hello!
Nos, nagy iPod guruk...kis segítségre lenne szükségem. Zenéket már feltoltam, meg videot is, konvertálgathatom dögibe őket...
Viszont, képet még nem sikerült
azokat mien formátumban és hogyan tudom feljuttatni rá? 
-
Papa-Georgo
senior tag
Megvan az új Ipod videom..gyönyörű darab
most barátkozunk... -
Papa-Georgo
senior tag
ejj bazz...ha elöbb szóltál vlona...az a gond, h mostmár enyém megjött csávóhoz...és mégegyet berendelni márnehézkes lenne, meg ígyis már túl sokat kértem tőle, tök rendes volt.
De ha gondolod, keresd meg Bash-t itt PH-n, mert ő tud sehgíteni benne, h küldjön iPodot....csak akkor ok. jön még rá....
De most azt nézzük, h enyém átsázmolva 68-ba van...erre max. utalás + pk-val 7-8e jön rá...
max. 78-ból tudsz hozatni 30-ast, illetve értelem szerűen 60as anyival több 100$...mert az ugye 399$....
-
Papa-Georgo
senior tag
Dec. 18.-án érkezik, Fekete iPod Videom-m gravirral, 30Gb-osan. USA-ból 317$ Összesen...

Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PH! Darts
- Google Pixel topik
- Motoros topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (FOGLALVA)
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
azokat mien formátumban és hogyan tudom feljuttatni rá? 
most barátkozunk...