Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
válasz
viking_arc
üzenetére
Elég erősen az aksi gyanús. Nem sok ebayen egy pótaksi hozzá és 10 perc maximum a cseréje. Az a kiváló hangú gép még megérdemli. Bár ha már ott vagy nem butaság a merevlemezt egy CF kártyára cserélni.

-
Xero
nagyúr
Restart közben középső gomb és bal oldali gomb egyszeri megnyomásával előjön a service menü. Itt a legtöbbnél meg lehet nézni a gyártási számot, ami azért nagyban eltérhet a garancia kezdetétől. Plusz papírok nélkül nem igazán van garancia, ha meg van papír azon úgyis rajta van.
-
Xero
nagyúr
Használtam/om tartósan és a saját tapasztalatomra alapozom.
Shure-t csak 5 percig hallgattam így nem állítom hogy azt lelépi. Viszont nagyon szép hangja van, kényelmes és a szövet borítású kábelnek köszönhetően kevésbé zűrődik be a zaj ha hozzáütődik a ruházathoz illetve kevésbé merevedik. 
-
Xero
nagyúr
Nagynak sokkal dinamikusabb hangja van. Ofkorsz nem a gyári fülessel. Én pl Koss The Plug-al és Sennheiser hd200-al próbáltam. Volt ilyen is olyan is!

Naptárszinkronban sajnos nem tudok segíteni PC-n nem tom mivel szinkronizál de erősen gyanítom hogy az outlook adatbázisát veszi alapul az itunes.
A jegyzet pedig rém egyszerü. Ékezet nélküli txt fileokat bedobálod a notes folderbe az ipodon. -
Xero
nagyúr
A cirkusz értelme?
Az hogy az Apple meghódítja a filmeka mozizás világát is ahogy azt tette a zenével. ITMS mozi letöltés iTv stb stb. A nano és a shuffle csak kis izék gazdaságpolitikailag ezek mellett. A nagy durranás későbbre várható hardware téren sztem... -
Xero
nagyúr
Csak hogy tudd az Apple fanatikusok nagy része grafikus melót végez. Ebből kifolyólag szeretik 1mást hülyíteni és kismillió fake vagyis nem valós kép születik amik aztán az olyan naiv embereket mint te nagyon meg tudnak téveszteni. Nyugodj meg lesz érintőképernyős iPod viszont ahogy mondtam az szeptemberben vagy október elején várható és a szállítás is októberben kezdődik mivel elég sok függ a gyártástól.
Garantálom hogy amint tudok közelebbi belső hírt megírom és nem fogsz semmiről lemaradni. Én azt mondom, ha komolyan gondolkozol iPod vásárláson, akkor légy türelemmel úgy 1 hónapot és nem bánod meg. Szerintem senki sem gondolta komolyan hogy egy kapacitás emelés és 1-2 új software fícsörrel kiszúrják a szemünket. Jó a nano az más tészta. Mondjuk ott tévedtem mert a külső is változott. Nekem csak ezüstben jön be de nem az igazi. Viszont a Shuffle marha nagy húzás volt.
1 csipesz:=1 giga ... nem tom ki találhatta ki de nagyon nagy. A régi sony walkmanem távirányítója nagyobb volt :p
Szóval türelem új iPodot terem.
Megsúgom, én is majd megpusztulok kb 1 fél éve várok, lehet már 1 éve, egy iPhone nevezetű csodára.. pár hete a telefonomat is összetörtem, szoval időszerű lenne nálam is 1 bejelentés
[Szerkesztve] -
Xero
nagyúr
Jha és kérdezgeted az ú iPodot.
Belső infók szerint szeptemberben várható az új cuccok bejelentése és októberre a megjelenés.
Emelik a nano-k kapacitásást 2,4,8 Gb-ra a külső marad.
A ''nagy'' iPod pedig érintőképernyős lesz bluetooth füles vékonyabb design nagyobb kapacitás. Jha és hamarosan beindul az ITMS mozi szolgáltatása. Kezdetben aszem Disney filmeket lehet majd lekapni 480p-s felbontásban. Kb ennyi info van most. A többi szép apránként kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Shure-t csak 5 percig hallgattam így nem állítom hogy azt lelépi. Viszont nagyon szép hangja van, kényelmes és a szövet borítású kábelnek köszönhetően kevésbé zűrődik be a zaj ha hozzáütődik a ruházathoz illetve kevésbé merevedik.