Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
jorden06
üzenetére
Előttem már elmondták a hibákat, amik lehetnek, de mivel a nanoban nincs vinyó, így ha az elején nincs hiba, nagy valószínűséggel később se jön ki (vannak kivételek persze). Menyasszonyomnak is nanot vettem, na, az aztán leesett, bukfencezett, stb, de még mindig működik

-
Gordiann
őstag
válasz
jorden06
üzenetére
Nem tudok jellemző meghibásodásokról.... általánosságban a kijelző lehet hibás (pl. pixelhiba) vagy jack kimenet érintkezésproblémás. Mivel fém házban van a hardver, a belsőségek jobban védve vannak, de azért lehet pl. memória is hibás. Kb. ezek.
Sonykor: erre itunesal nincs lehetőség, csak külső programmal. (google ---) "from ipod to itunes") (pl.)
-
válasz
jorden06
üzenetére
Ez a sony teljesen rendben van, ha még tudja a külön basszus kiemelést (több szintben) nem is haboznék rajta. Persze, kell hozzá jó füles ugye, bár azt mondják, enyémet is a gyári amit adtak tök jó, de nem is használtam egyszer sem (mivel már megvolt a sennheiser), eladom ha valakinek kell.
Ja, basszus kiemelést azért favorizálom ennyire, mert enyhén szólva is durván trance-b*zi vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Formula-1
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Renault, Dacia topik
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone XS 64Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & Arany Színben, Kártyafüggetlen
- SANDBERG 133-95 WEBKAMERA - USB 2.0 - FULL HD /1080P -
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest