Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
válasz
tylerddd
üzenetére
Pont ezért szeretném a 160 gigát mert rácuppantok mindent, nagyon sokféle stilus, illetve eltérő zenék vannak, és általában én hangulatomhoz illő zenét hallgatok, pl sokszor van hogy kifejezetten csak egy számot hallgatnék, de nincsen rajta, vagy eszembe jut hogy "úúú ezt de rég hallgattam" és cseszhetem mert nincsen nálam, viszont igy meg lenne minden csak ki kell guberálni. De ha nincsen más hát felnövök a feladathoz, nem vallom hogy feltétlenül rossz az amit eddig nem próbáltam, de mindenképpen macerának fogom fel ezt az itunes-os dolgot az eddigi egyszerűbb másolós dolognál. Még annyit had kérdezzek, hogy ez az iTunes mennyire szól bele az én eredeti mappa struktúrámba? Mert oké az ipod-ra majd valahogy össze rendszerezem, de szeretném ha a gépen kialakított architektúra maradna, és nem másolna semmit sehova, minden maradna úgy ahogy van, illetve azok a zenék amiket szinkronizál az ipod-al azokat ugye nem törli? Tehát mondjuk feltölt egy albumot, és a gépről meg törli, és csak az ipod-on van rajta?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model O Wireless Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race GMMK 2 Full-Size Billentyűzet Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Oled - The Legend of Zelda Edition
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Pixel 7 pro 128/8
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest