Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Biztonsági kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
válasz
Papa-Georgo #247 üzenetére
Nem tudom, ha úgy van megoldva, ahogy a nanonál, akkor elég béna
(és hogy lenne másképp, amikor ugyanaz az iTunes
) Bár engem nem foglalkoztatott különösebben a téma, de azért egyszer megnéztem. Alapból én sem jöttem rá, úgyhogy megnéztem valami manualt. Valahogy úgy megy, hogy az iTunesban az ipod optionsben van egy képek fül és ott kell a képeket feltenni.
-
GP-Sz
senior tag
Én nem mondtam, hogy nem jó az ipod. Azt se mondtam, hogy senkinek nincs rá szüksége. Szerintem elég világosan fogalmaztam. Akinek nem kell 4Gnél nagyobb kapacitás és nem akar videózni, az ne vegyen. Nem értem, mi a probléma?
A telefon meg nem rossz ötlet egyébként, hosszú távon értelmes is, de jelenleg még nem. A telefonom + nano együtt sincs annyi, mint egy mai okostelefon, se árban (főleg, ha még egy nagyméretű microsd kártyát is veszek, ami ráadásul jelenleg még nincs is 512M-nél nagyobb), se tömegben, úgyhogy ez nem volt alternatíva. -
GP-Sz
senior tag
válasz
Deluxe00 #233 üzenetére
De, meg azért is, mert gyengébb akku van benne. Meg kisebb a kijelzője. De zenehallgatásra tökéletes. Két oka lehet, ha valaki sima ipodot vesz és nem nanot:
-videozni akar
-több kell neki, mint 4G
Ha a kettő közül egyik sem áll fenn, akkor minek cipeljen egy 3-4x akkora lejátszót?
[Szerkesztve] -
-
GP-Sz
senior tag
Hát az fix, hogy annyit nem lehet spórolni, mint ha az usaból rendeled. De azért lehet. Ha mutatsz egy itthoni boltot, ahol számlásan (merthogy szvsz ha nincs számlád, akkor a világgar sem ér semmit, mert nem tudod igazolni a vásárlás időpontját...) kapok ipod nanot 59ért, akkor meg fogok lepődni. Merthogy én annyiért vettem Németországban. Igaz, hogy egy haverom hozta el, de itthonra is csak plusz 10 euro lett volna.
[Szerkesztve] -
GP-Sz
senior tag
-
GP-Sz
senior tag
válasz
ellington #190 üzenetére
Hát ugye megnyomod kétszer a középső gombot, aztán megjelenik az 5 pötty és ha ''forgatod'' a clickwheelt, akkor egytől öt csillagig értékelheted a számot, aztán középső gombbal elmentheted. Hogy mi értelme van, azt hirtelen nem tudom megmondani, mert engem nem fogott meg a lehetőség, de gondolom vmi olyasmi, hogy az iTunesban látszik és playlist összeállításnál fel lehet használni, vagy mittomén
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Biztonsági kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bukósisak, az életmentő extra!
- További aktív témák...