Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor1
aktív tag
Apple honlapról iPod FAQ:
Question: How long can iPod's battery keep a charge without being used?
Answer: The standby time is 1 month when fully charged. After a month of not being used, the battery will likely be fully discharged. You may find that the battery is empty before then, and that's normal. Even when it's not being used, iPod uses a small amount of battery power.Lithium-ion batteries need to be used for maximum performance. If you don't use your device often, be sure to complete a charge cycle at least once per month.
a miértjét nem tudom, nem én terveztem, de tény. új készülékeknél még rövidebb lehet ez az idő, ha még nincs bejáratva az akksi (pl photo ipodnál tapasztaltam az elején, újabbaknál már nem)
a mindennapos használatot is erre értettem, kifordítva a dolgot az ipod nem felel meg "a nem mindennappos használatnak"

természetesen a kolléga problémája nem emiatt van, ha 4 óra standby után is látja az indikátoron, h merült, akkor vmi bibi van, pl ősrégi az akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- EAFC 26
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Projektor topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest