Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor1
aktív tag
Apple honlapról iPod FAQ:
Question: How long can iPod's battery keep a charge without being used?
Answer: The standby time is 1 month when fully charged. After a month of not being used, the battery will likely be fully discharged. You may find that the battery is empty before then, and that's normal. Even when it's not being used, iPod uses a small amount of battery power.Lithium-ion batteries need to be used for maximum performance. If you don't use your device often, be sure to complete a charge cycle at least once per month.
a miértjét nem tudom, nem én terveztem, de tény. új készülékeknél még rövidebb lehet ez az idő, ha még nincs bejáratva az akksi (pl photo ipodnál tapasztaltam az elején, újabbaknál már nem)
a mindennapos használatot is erre értettem, kifordítva a dolgot az ipod nem felel meg "a nem mindennappos használatnak"

természetesen a kolléga problémája nem emiatt van, ha 4 óra standby után is látja az indikátoron, h merült, akkor vmi bibi van, pl ősrégi az akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tápos kibeszélő offtopik
- Battlefield-film készülhet - Michael B. Jordan is képben van
- BestBuy topik
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest