- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Hobby elektronika
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razor1
aktív tag
Apple honlapról iPod FAQ:
Question: How long can iPod's battery keep a charge without being used?
Answer: The standby time is 1 month when fully charged. After a month of not being used, the battery will likely be fully discharged. You may find that the battery is empty before then, and that's normal. Even when it's not being used, iPod uses a small amount of battery power.Lithium-ion batteries need to be used for maximum performance. If you don't use your device often, be sure to complete a charge cycle at least once per month.
a miértjét nem tudom, nem én terveztem, de tény. új készülékeknél még rövidebb lehet ez az idő, ha még nincs bejáratva az akksi (pl photo ipodnál tapasztaltam az elején, újabbaknál már nem)
a mindennapos használatot is erre értettem, kifordítva a dolgot az ipod nem felel meg "a nem mindennappos használatnak"

természetesen a kolléga problémája nem emiatt van, ha 4 óra standby után is látja az indikátoron, h merült, akkor vmi bibi van, pl ősrégi az akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Inno3D RTX 4070 Ti // ÚJSZERŰ // SZÁMLA // GARANCIA //
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest