-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #134120 üzenetére
Latom ,csak ez a kornyek mar nem Göd! Egy kulterulet!
Ha akarsz egy uditot venni ulhetsz kocsiba!
En is vettem onnan kicsit beljebb egyszer egy hazat. 150nm. 31m.
Igaz belul nem volt konyha es belteri ajtok ami igy meg kb 2m. Lett volna.
Ismerosome volt akivel megegyeztem,hogy 8m-t. Par honapon belul megkapja amikor be is koltozom kb.
Mar 2 het mulva a siras kerulgetet mikor rajottem ennyi erovel egy erdo kozepen is lakhatnek,mert itt semmi sincs.
Egyszer hiv a srac ,hogy neki mindegy, mar megegyeztunk ,de valaki jott es kifizetne cash-ben.
Olyan boldog meg sosem voltam.Nem az szamit milyen a haz hanem,hogy pl van e orvos,iskola stb...... a kozelben.
Gaz pl,hogy a busz vagy vonat is 5 perc autoval.
10 eve eladtam a lakasom,megvette egy fiatal par,Pestrol koltoztek ki,hogy ez milyen jo lesz errol almodtak stb...
Fel ev mulva mar arultak,mert a vonat igaz csak 2.5 kilometer de a busz napi parszor jar csak.
Inkabb mentek vissza a panelba.Rengeteg ilyen Pest melletti volt kulteruletet beepitenek. Nekem ez annyira nem jon be!
Agabe: ne is mond!
Mikor 4-en egymas mellett toljak a babakocsit es fel vannak haborodva ha kocsival szeretnel kozlekdni az utcaban.
Regen neztem lakast, mikor meglattam ,hogy 8 gyerekcipo van a szomszed labtorlojen mar meg se neztem a lakast![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-book olvasók
- CES 2025: notebookdömping az Acertől
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete
- Samsung Odyssey G3 S27AG32
- Lian Li UNI FAN TL LCD Series ventilátor, 3-as csomag, vezérlővel, 120mm, fekete (12TLLCD3B)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra. I7 9700 / RTX 2070S / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD