Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Minap olvastam, hogy az USA nem hagy orosz (sic!) és kínai alkatrészeket beépíteni a kocsikba, merthogy mit művelhetnek vele, amit nyilván csak nekik szabad.
ABS, ASR oké, ha egy erős kocsit vezet a ember, a biztonság kedvéért, mert lehet, h 9/10 jól adagolom a féket/gázt, de ne szívjak (és más se), ha az 1/10 jönne be), a többi mind csak a szar hardver elfedésére szolgál.
No meg a vezető figyelmének elterelésére, arra viszont tökéletesek.
A másik, hogy régen nem akartam Alfa GT-t, mert milyen nagy (no meg fronthajtás), a minap meg nézem, milyen cuki, lapos sportkocsi áll ott a böszme batárok közt a távolban, hát közelebb érve nem egy Alfa GT lett?Szinte el sem hiszem, mekkora egy Countach, amely azért autó a javából.
dokanin: Volt Predatorom, Inteles, frankó gép volt (i5, GTX970), külső monitoron játszottam 1440p-ben magas grafikán kb. minden játékkal évekig. 6 és fél évesen még jó áron eladtam. Kutya baja nem volt, csak az akku csökkent fél órásra. Anno fele annyi fizetésből, mint a mostani, meg tudtam venni, a mostaniból meg 2* annyit kéne dolgozni egy hasonló kategóriájú laptopért, szóval nálam a laptop majd egy szép, nagy bőrönd lesz, amelybe bepakolom az asztali cuccot, ha utazom.
[ Szerkesztve ]
-
Áááá, az önvezetés a másik halálom, a szenzoroskamerás mindenséggel, meg a tablet műszerfalakkal.
Ha autó, akkor minél analógabb, annál jobb. Optimális esetben legfeljebb az ablak elektromos, meg a fűtés. Talán még a befecskendezés, de a tetőablak már jobb manuálban, ahogy a botváltó is, és még szervokormány sem köll. Raw is best.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
Először megérteni kéne sokszor...
A „neked AI kell” reklámszlogent én úgy fordítom, hogy „nincs elég eszed, majd segítünk, szegényke”. Használom a természetest, amíg lehet.
Az önvezetés pl. eléri a ló/szamár/teve 100 000 éve szinte hibátlanul működő szintjét?Akkor ne adjon el nekem „intelligenciát”, aki még a kisebb feladatot sem tudja megoldani.
-
dokanin
aktív tag
Predatorból igazán lehetett volna AMD alapú is.
-
-
Predatorr
őstag
Az AI hívószó?
Persze, már akinek. Biztonságra ügyelőknek tutira nem.
-
ROBOTER
addikt
Az a 18-as olyan szolíd, hogy munkára is bevállalnám.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Predator, Swift, Aspire egyre megy, de az AI mindenhol hívószó.