- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
Mr. X!
Így van, megbeszélni. De olyan nincs, hogy valaki megmondja nekem, mire költhetem a pénzem, és engedélyeznie kell.
DanielK!
Jaja, közös kasszánál igen. Bár ha az egyik fél többet tesz bele abba a kasszába, akkor azért az is nyom valamit a latba, és a férfiak általában többet keresnek.
Vadaszcsiga!
Mi még nem tartunk ott, hogy élesben is kiprobalhassuk, de ha eljutunk odáig, (bár most nem úgy néz ki) akkor se lesz teljesen közös kassza, csak számlákra, kiadásokra. Engem nem forgat ki senki a saját szerzeményből, sajnos a családi tapasztalat nevelte ezt a mentalitást belém. Amúgy jó eséllyel én fogok többet vinni a közösbe, (nem lesz olyan szerencsém, hogy fordítva történjen, eddig is így volt mindig) tehát engem ugyan senki nem fog korlátozni a költségvetésemben, az tuti.
. (Egyébként baromira megbecsülöm a pénzt, úgyhogy mar csak ezért se tartom elképzelhetőnek, hogy valaki még az amúgy is takarékos mentalitasomba beleszólhasson.
Új hozzászólás Aktív témák
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest