-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz DDA40X #187281 üzenetére
Elol nincs is ful, viszont ugye egyben van az egesz folia. Rengeteg olyan iphone-t arulnak egyebkent amit gari lejarta elott kamu hibavan kicsereltetnek, hogy ujkent el tudjak adni. Ez mar-mar divat itthon, eleg szegyen mondjuk, de a magyar mar csak ilyen.
hito
Volt mar ra pelda parszor, hogy emelt dijas sms-t kuldtek, lehuztak a mobilszamokat/uzeneteket/maileket, leporgettek a mobil adatot. Szoval sebezhetove valik sokkal jobban, bar mas kerdes, hogy teged epp betalalnak-e.
Akinek megeri ezzel szorakozni, tegye. Engem nem vonz a JB, semmi olyan pluszt meg tud adni, amire nekem szuksegem volna.
-
hemaka
nagyúr
válasz DDA40X #187295 üzenetére
Nem tudom pontosan hogyan csinaljak, de pofatlanul muvelik. Ezert van az, hogy a normalis garanciaztataskor is sokszor szivoznak az emberrel.
Akinek sok pozitiv ertekelese van azoktol megveheted szerintem. Lehet az is ilyen gariban cserelt, de ha a tobbiek nem panaszkodtak, akkor nem sok gond lehet a termekkel.
-
-
szekra
addikt
válasz DDA40X #187336 üzenetére
Alapból ha cserélnek egy iphone-t, akkor refurb-ot kapsz. Vadonatúj telefonról akkor beszélhetünk, amikor te szeded le a fóliát a dobozról vagy ki van már bontva, de nincs aktiválva (amiről esetleg te is beszélsz), de azoknál holt biztos, hogy nincsen buborék a fólia alatt.
-
Noukoum
veterán
válasz DDA40X #233229 üzenetére
Xr simán jó lesz sok évig. Lehet majd picit lassabb meg döcögősebb lesz ios 15-16-tal mint most de még akkor is egy teljesen jó mobil lesz. Eltudom képzelni miket csinál a note, ilyenben iosen sokkal ritkábban lesz részed.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lenovo Tab M10 Plus (3. generáció) - érdemes belenézni
- EA Sports WRC '23
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- LED világítás a lakásban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPad topik
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest