- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
válasz Max_218 #289539 üzenetére
Mivel nagy android fan vagy, érdemes lenne olyan modellt választani, amivel a legtöbb szempontból elkerülhető a csalódás.
A 120 herzes kijelző miatt talán érdemes lenne a 13 Pro vagy 14 Proban gondolkodni. Ha viszont úgy gondolod, hogy ezt el tudnád engedni, akkor ár / érték arányban a sima 13 a legjobb választás (mivel a sima 14, csak egy átcímkézett 13).
Ha viszont a méret a lényeg, akkor Pro Max.Megjegyzem, én is nagyon féltem a 120 hz miatt, de annyira jól optimalizált az iOS, hogy fel sem tűnik a hiánya (sima i13 - kb 3 hónapja váltottam androidról).
[ Szerkesztve ]
-
Gardaai
senior tag
Én a helyedben vennék egy Xs/Xs Max-ot vagy sérülten iPhone 11 is van már tök jó áron és barátkoznék a rendszerrel. Persze bele lehet ugrani a mély vízbe, ami általában anyagilag bukó lesz, hacsak nem nagyon jó áron jutsz hozzá az új telefonhoz.
Használtnál pedig buksz 5-10e. Ft-ot ha mégsem jönne be. De ha jó áron megcsípsz egy sérült 11-est, helyrerakod, még keresel is rajta.
Persze ez csak egy ötlet, 10/9 esetben ugrás van, nem pedig ismerkedés és valaki hozzájut jó áron egy "megpróbáltam, nem jött be" iPhone-hoz.Nem lesz egyszerű átszokni, bár a Xiaomi nem olyan sokrétű mint egy Samsung, hogy annyira fájdalmas lenne elengedni a funkcionalitást, szóval lehet még csak nem is lesz vészes.
Én mindkettőt használok, jó párszor megpróbáltam teljesen átállni, de nem tudtam. Viszont így kettővel, jó néha-néha beugrani az iOS-be is, mert amúgy szeretem csak számomra "buta".
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Shyciii
veterán
A Pro változatok felé billentenélek. Én is Androidról jöttem át egy 13 Pro-ra, de...Ha nagyon megszoktad az Android használhatóságát, felhasználóbarátságát, hogy ott gondolnak arra, hogy sokféle ember használja a rendszert, akkor az iOS nem neked való lesz. Én még egyelőre kitartok, de továbbra is fogom a fejem, hogy olyan alapvető dolgok hiányoznak az iOS-ből 2023-ban még mindig (és 2024 első felében is ez lesz, mert iOS 17 sem hozza el a megváltást), hogy az már a szégyen kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest