-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
PACSA75 #247853 üzenetére
Én használom. Nálunk úgy van, hogy a páromnak van Rafis számlája és az van hozzáadva, van egy hitelkártyánk és van még egy Revolut is. Imádom, mert ha bármi van, egyetlen Curve kártyával bármelyik kártyát elérem és pénzt is tudok felvenni, csak az appban kell kiválasztani, hogy melyik kártyát akarom használni. Egyszer elfelejtettem átállítani, és véletlen a hitelkártya volt beállítva, mikor pénzt vettem fel, de 15 napon belül van lehetőség a tranzakciót másik kártyához rendelni, szóval nekem ez is gond nélkül ment. Nem kell előfizetni, itt úgysem tudjuk kihasználni az azért járó plusszokat. Egy hátránya volt: volt egy vásárlástól elállásom, és a Curve az összeg ilyen nem is tudom milyen token szerűbe jött vissza, szóval nem az eredeti kártyámra kaptam vissza a pénzt, hanem valami curve tokenbe, s mikor költöttem, akkor ebből vonta le a pénzt, mert úgy állítottam be, hogy automatikusan innen fizessen.
Tényleg egy kártya az összes helyett. Szeretem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Warships
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged