Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Triondor
csendes tag
Hali,
A laptopom hirdettem, és kaptam egy ajánlatot Iphone 4S Fekete T-mobileos 16Gb-os telóra. Van doboz+tartozékok+ egy "cleave alu keret(bumper)"
Nos gari papír állítólag van, az is biztos hogy 115ért hamar elvinnék(ami nekem fontos)... De honnan lehetek biztos abban, hogy nem fogják letiltani? Azt írta nem előfizetésre vette, de cég nevén van a garancia. Nem lehet hogy cégek inkább előfizetésre veszik?
Mivel ha elcserélem a gépet, és aztán eladom a telót egyből tovább, és mégis letiltanák akkor ugye joggal kérné számon rajtam a vevő, de harmadik személyen ezt számonkérni elég körülményes volna.
Szóval van valami biztos módja amivel meggyőződhetek róla?
Aktív témák
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LED világítás a lakásban
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest