Hirdetés
- Hobby elektronika
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Autóhifi
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
válasz sittes79 #12685 üzenetére
Notebook mellett használom a telefont, szóval sok olyan cucc van, amit én nem használok, de mások szerint esszenciális. Mindenesetre az én listám:
Programok:
TeeVee
Voice Record Pro
Facebook
TuneIn Radio
Dropbox
GmailJátékok:
Wild West Pinball
World of Goo
Fruit NinjaÉs végül az AppZapp. Én erre a programra esküszöm, mert lusta voltam mást kipróbálni még. A lényeg, hogy minden nap összeszedi az akciókat, így egy csomó programot ingyenesen vagy kedvezménnyel tudsz beszerezni.
AppZapp Pro“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
Kicsirics77
veterán
válasz sittes79 #12685 üzenetére
jó kis launchereket ha van itt ilyen?
mi a baj azzal ami az alap ios?
ennél jobb nem is kell,ez nem zöld robot,hogy nova meg adw meg launcher pro kelljen
must have app meg mindenkinek más,hiába is írna bárki bármit ha neked pont nem az kell vagy pont nem arra kell mint másnak
az app store tele van mindennel,csak szét kell nézni.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Teclast Mini PC/ 12. gen. processzor/16GB/512GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest