Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Androidos fejegységek
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
válasz Zsolt,72 #40865 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hátha valaki más is úgy járt mint én, hogy amikor új típusú személyit kapott valaki, akkor adtak hozzá egy papírt, amivel ezt el lehet online intézni. Ha valaki elhagyta a papírt, mert akkor nem tűnt fontosnak, és nem csinálta meg a regisztrációt, nyugodtan menjen be egy kormányablakba, és pár perc alatt le lehet tudni a dolgot. Elméletileg soron kívüli ügyintézés van, gyakorlatilag meg én TB-t intéztem, és a végén kérdeztem a hölgyet, hogy meg tudjuk-e ezt csinálni, vagy kérjek rá egy sorszámot a gépből. Jó fej volt, nem kellett külön, és utána már működött a DÁP.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külpolitika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Assetto Corsa Competizione
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...