Hirdetés
- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2374 üzenetére
Hol tudom megnézni az egyenlegem?
Tunes jobb felső sarkában a kereső alatt.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes CoPilot GPS-el van valakinek tapasztalata? Hogy navigál?
Egy térképcsomag ingyenes, én közép-keleteurópát töltöttem le (HR, HU stb). T-s Navigon alternatívának jó lenne mivel abban csak HU térkép van. Azt látom hogy nem teljesértékű a program mert a 3D-s turn by turn-t 20 euróért adja de 2D-ben úgy tűnik működik. POI stb működik.Egyébként navigációkkal kapcsolatban Martin Luther King után szabadon van egy álmom: olyan térképcsomagok amik nincsenek szétválasztva földrajzilag. Lehetne a meglévőkön kívül olyan csomag is amiben van egy kis kelet, meg egy kis nyugat európa is. Sokat járok ausztriába de a kelet-nyugat határ miatt 2 csomagot kell megvenni ehhez. Olyan ez mint a berlini fal
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Hű bakker fossák a sponsor appokat alig bírom követni.
Ha fent lesz a 10 dolcsis gift azonnal írja be valaki.
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2323 üzenetére
Vásárolt. Egyébként ott van az FMA oldalán a FAQ-ban te is el tudod olvasni, onnan vettem én is.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2312 üzenetére
Én a zombisat harmadszorra töltöm le de harmadszorra sem adja meg a kreditet : )
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #2299 üzenetére
Igaz, helyesbitek lesz push pénzért.
-
vadászcsiga
félisten
Megvettem en is kíváncsiságból ezt a Sparrowt de hiába izlelgetem nem látom hol jobb mint a gyári. Tudom hogy lejárt lemez de hogy gondoltak egy mail klienst push nélkül?
Megelőzve néhány hsz-t, tudom pénzért van. -
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2269 üzenetére
Nem, csak viccelek ha jo neked a tiéd hasznald azt. Ha viszont kiváncsi vagy most csak 200 Ft.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2265 üzenetére
Ha a statisztikára bőksz igen. Grafikokon látni a bejegyzéseket kWh-ban és forintban is. Beállítható 1 kWh költsége. Csináltam egyet fals adatokkal.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2263 üzenetére
És szükséged van ilyenre? Ha igen ne gondolkodj vedd meg amíg 79 cent.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2261 üzenetére
Azon kívűl nemigen van, de talán néhányat mégis. Nagyon sok a beállíthatóság de inkább kérdezz mert nem tudom mi fontos neked.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2243 üzenetére
Most írt vissza a fejlesztő hogy útban van a javítás csak az apple jóváhagyására vár.
-
vadászcsiga
félisten
válasz manchester85 #2255 üzenetére
Megszokott utat miért hagyja el?
-
vadászcsiga
félisten
Rohadt Zombis játékra nem adta meg a pontot az fma. Ez az első ilyen nekem. Asszem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2243 üzenetére
Grafikon az Energy trackerben is van látszik is a store-ban. Meter readingsben is van emlékeztető?
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2238 üzenetére
Megvettem, első blikkre az aminek látszik sima adatrögzítő csak szép köntösben. Átlátható és mindenféle dolgot rogzithetunk vele, alapból 3G data, villanyora és gázóra van benne az utóbbiakat egy imitalt villanyora szamlalon lehet beállítani.
Jópofa de sajnos van benne hiba is, mégpedig a remindersben amikor az ismétlést beállítva a flippes megoldású órát szeretnem belőni összeomlik a progi és kilép. A reminderst amúgy sem értem mert azt hogy hetente, havonta stb szóljon az ok de a napot nem lehet beállítani csak az óra/percet amitol ahogy írtam bezár. Gondolom ha azon a napon állítom be amikor esedékes jó lesz...lenne. Kár hogy nem jó pedig fontos lenne ez a funkció ugyanis a gázórát havonta mindig ugyanazon a 3 napon kell bediktalnom különben átalányt számolnak
Írtam a supportnak remelem hamar javítja nem úgy mint a TaskFlow fejlesztője aki bszott válaszolni és frissítés sincs. Ott is egy apró probléma van amitol nem fullos a cucc.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2238 üzenetére
Ok
-
vadászcsiga
félisten
Vegyem meg ezt: Energy Tracker vagy van jobb, esetleg ingyenes?
-
vadászcsiga
félisten
De utálom ha az appshopper ingyenesnek mutat egy appot aztán a store-ban már fizetős.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2093 üzenetére
Az ok arra kiváló a Foci EB app is de ez elő adást ad a meccsek idejében.
-
vadászcsiga
félisten
Van egy Foci EB Tv app a store-ban működik rendesen az elő adás? 6-kor nem leszek wifi közelben csak ezért.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #2078 üzenetére
Olvass! Icecave már az összes topikba válaszolt az aggodoknak hogy nem tűnt el csak lejárt a hitelesites. Tölts le egy sponsor appot és újra minden szép lesz.
-
vadászcsiga
félisten
Újabb haszontalan naptár appot vásároltam iCalendar
Ja, DanielK kipróbáltam a chrome-os Any.DO plugint és bejött mert külön ablakba tudom tenni nem kell hozzá a böngészőjüket is használnom
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #2056 üzenetére
Így már értem köszi. Fel is ajánlja a kontaktokat marha jo.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #2043 üzenetére
Hogyan van ez nem értem?
-
vadászcsiga
félisten
válasz BossBoss #2031 üzenetére
Nekem ez az AnyDo számolja a kitorolt feladatokat alul holott tok üres a Done mappa, már 27-nél tart. Hova szinkel ez van valami webes nézete is? Nekem egyelőre bejön kidobtam minden taskmanagert meg todo-t persze tudom hogy a végen úgy is csak egy maradhat mégpedig a gyári calendar app. Hirtelen feladatbeiraskor mindig azt kapom elő.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Mondjuk meg őszintén a minőségben ki is merül az ios appok előnye a droiddal szemben. Emlékszem amikor droidrol valtottam iphone-ra én is a legendás minőséget kerestem azt hittem minden egyes app amit letoltok valami fantasztikus designal lesz megaldva de ra kellett jonnom hogy itt is vannak trén kinezo és szarul is működő programok. Az is tévedés hogy a droidos appok szetkúrják a rendszert ez csak akkor van így ha rootolva van a készülék de még úgy is nehezen. Most hogy van egy tabom is a szifon mellett ami rootolt raktam ra már vagy 500 progit mindenféle forrásból de semmi gond nincs még ujraindulas sem volt.
Bossboss
Az app storeban meg kepes vagyok orakat nezelodni.
Majd megunod. Egy idő után rajossz hogy pl hiába keresel egy jobb todo appot ha az apple-től megkaphato összes jogot már felhasználta az első ilyen cucc amit letoltottel, es sajnos a 10dik sem fog többet tudni annál mert az apple ennyit enged.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #1997 üzenetére
Filterekre a mappakra rendezés nem megoldás? Location alert ügyben meg írni kell neki, mint ahogy az ismetlodesrol is.
Egyébként a droidos verziót össze lehet kötni a gmailes fiókunkkal így google taskkal asztali gépen is lehet teendőket felvenni ami szinkronizál az iPhone-ossal. Ördögi ]:-) -
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #1995 üzenetére
Mi hiányzik belőle az ismétlésen kívül amit Icecave említett?
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #1984 üzenetére
Nos ez az Any.DO kva jó lett, amellett hogy a fekete telefonomon feketére állítva nagyon üt, még hasznos funkciók is vannak pl reminders, jegyzetek, prioritás. Oldalra döntve naptár nézetben látható a teendő lista.
De ami a legjobb hogy a sync segitsegevel az androidos tabomon is megjelenik az összes bejegyzés...oda-vissza
Egy hiba van eddig hogy iPhone-on nem jelzett a reminders de ez lehet hogy az én saram. Tabon jelzett, még snooze is van.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
A Amazonos gift carddal mit lehet kezdeni?
-
vadászcsiga
félisten
Nekem jött 3 sponsor app, benéztem a giftek közé is de gyakorlatilag semmi nincs már ott. Kezd kifulladni úgy túnik a giftcardnak már búcsút mondhatok.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #1935 üzenetére
Máskor töltsd le mobilnettel én is voltam már így. Vagy túl nagy volt?
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #1873 üzenetére
WeatherPro a legjobb!
-
vadászcsiga
félisten
válasz ittakary #1866 üzenetére
Due? DanielK iránti tiszteletből?
Én is azt nézegettem valamelyik nap hogy mire lehet költeni 10 dodót de nem sok mindent találtam, igo-ra nem eleg. Appshopperben van nehány "ha ingyenes lesz kipróbálom" app a whislistben talán azokat. Én már úgy vagyok az AppStore-ral mint egy játékkal várom a frissítést mert a végére értem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #1857 üzenetére
Nekem ott van.
-
vadászcsiga
félisten
Ittakary!!!
10 dodós gift Card most újra fent van! -
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #1846 üzenetére
Szerintem meg a buy helyett valami más feliratot mutat a gomb, amíg le nem fogy az összeg.
-
vadászcsiga
félisten
válasz adnoctum18 #1844 üzenetére
A gift cardról beszélsz?
-
vadászcsiga
félisten
Nincs itt semmi bug nekem megjött mindegyikre a pont.
Más
Aki szereti a Clear-t de nem használja mert nincs benne emlékeztető annak itt van a Well Done! (To-Do List)
Valaki megcsinálta hogy használható is legyen. Ingyenes.Ja és iCloud-al syncel!
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Amúgy önmagáról a cibről és a szakmai hozzáértésükről nincs túl jó véleményem, így az 5-6 év náluk lehúzott időszakom után...
Én 4 éve vagyok náluk ennél csak csúnyábban tudnék fogalmazni. Toketlen egy bank, de ez a véleményem a többi kis bankról is az OTP kivételével.Icecave
Amikor bemész hogy csinaltatsz egy maestro kártyát mert egyik toketlen bkártyájukat sem fogadjak el külföldön (tapasztalat) és telefonálnak Pestre hogy te izéke vagyok innen és innen tudunk csinalni ilyen kártyát és kiderül hogy szerintük ezt már bevontak, atmész az OTP-be ott meg pikk pakk csinálnak akkor mit mondjak rajuk? A lakashitelunkről már nem mesélek mert hosszú lenne.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #1810 üzenetére
Pedig gyakorlatod már van benne
Frissült az OTP app, egyszerűsített bejelentkezés az új ötlet bár én a mobilnezetes oldalukat használom safariból szerintem sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #1768 üzenetére
Ennyire fuggoje lettél ennek az fma-nak? Én teljesen leszoktam róla néha eszembe jut hogy meg kéne nézni. Nem mondom ha lenne valami jó gift app én is visszaszoknék.
-
-
vadászcsiga
félisten
Na jó de amikor elfelejtem a házassági évfordulónkat az már kicsit gáz. Annyi mindenre kell figyelnem legalább ezt vegye le a vallamrol ha már ennyit fejlesztik és ennyit fizettem érte.
Múltkor elfelejtettem lefotozni anyám szulinapjat a noticenteren, legalább 4 értesítés volt plusz a Google naptár SMS-e meg emailje
Mondtam is magamban na ez az, így már biztos nem felejtem el. -
vadászcsiga
félisten
válasz DanielK #1710 üzenetére
Ezt már én is kifejtettem, ez van sajnos bár épp azon gondolkodtam miert nem felel meg nekunk egyik sem lehet hogy bennünk van a hiba?
Én most egyelőre a gyári naptár+TaskFlow-t használom todonak meg jegyzethez is sajnos az utóbbi nem syncel semmivel. A gépen való szerkesztés jó lesz, gondolom nyáron jönnek a béták ahogy tavaly is akkor meglátjuk.Mela Kehes
Nincs mit reagálni mindenki azt használ amit szeret.FefeeX
Nem államügyek egyszerűen csak rossz a memoriam nálam androidon kezdődött ahol állandóan lemaradtam a szar értesítési rendszer miatt.[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes az TikTok (+Alarm), az awesome note fejlesztőjének másik alkalmazása.
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #1702 üzenetére
Az lesz. A letöltés sztem neked sem menne.
-
vadászcsiga
félisten
Le akarom tölteni a Sky Gamblers-t a gift appok közül erre azt mondja nem elérhető válasszak mást de a listában továbbra is ott van. Hogy van ez?
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes a Smart Office2!
-
vadászcsiga
félisten
válasz Mela Kehes #1677 üzenetére
De melyikbe
-
vadászcsiga
félisten
Múltkor említettem a Tododo-t hogy megvárom míg ingyenes lesz meg minden, tegnap este az appshopperben ranyomtam a buyra atdobott a store-ba és látom hogy már egyszer letöltöttem. Hát jó hogy nem adtam érte pénzt, szokásos 12egytucat.
-
vadászcsiga
félisten
válasz szabopali #1671 üzenetére
Semmiről nem maradtatok le nem valami nagy szám, a felülete sem különösebben szép. Akkor már inkább a Doit - Your favourite Task manager az legalább ingyenes is meg szebb is.
-
vadászcsiga
félisten
Ingyenes a Safe Note.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest