Hirdetés
- E-book olvasók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- HP notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Radeon HD 7870 és HD 7850 tesztje
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nAgoston
újonc
Sziasztok! Az mitől lehet, hogy egy 1 honapos Ipad Air M3-on egy Pencil Pro-val amikor jegyzetelek neha elkezd nem irni rendesen a toll. Nehez elmagyarazni de peldaul ha le akarok irni egy szot random a szo kozepen elkezd nem erzekelni a toll es sokszor ujra meg kell csinalnom a mozdulatot, hogy vegre erzekelje mit irok. Nem mindig csinalja ezt, de van, hogy nagyon sokszor. Amugy GoodNotes-on jegyzetelek es van egy uvegfolia az Ipaden, ha ez szamit valamit. Esetleg barkinek valami otlet mivel lehet a baj? Azt mar neztem, hogy rendesen ra van csavarva a pencil vege.
-
nAgoston
újonc
Sziasztok! A napokban vasaroltam egy uj Air M3-as keszuleket es lenne ket kerdesem.
1. Normalis-e, hogy a 4-bol csak 2 hangszoro mukodik? (Allitva nezve a bal oldaliak.) Azt olvastam, hogy az Air modellekben csak 2 hangszoro van es a masik 2 "perforacio" csak dizajn, ez igaz lenne?
2. Rogton raktam ra egy esr uvegfoliat es a gyengebb erinteseket nem erzekeli az ipad, gondolom ez is normalis vagy esetleg a folia vagy a keszulek hibaja lenne vagy minden uvegfoliatol ez lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tesla topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- E-book olvasók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bialetti kézi kávéőrlő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest